alo, ce e cu limbaju asta![]()
alo, ce e cu limbaju asta![]()
Aficionado
First PC: MB EVGA 132-CK-NF78-A1 + QX9650, Scythe Ninja Plus, 4*1Gb Crucial Ballistix Tracer D9 Power, 2 x BFG Tech 8800GT OC on Fortron Booster X3, Lite-On LH-20A1S, WD3200KS, Raid 0 WD800HLFS, Antec SLK3000B + Akasa AK-P040FG7 BKEUV PSU, Logitech LX 700
Dell 2408WFP
Second PC: Intel Smackover, i7 920,...to be continued.
Am lucrat si eu prin UP acu' vreo 5-6 ani... N-am rezistat decat vreo 6 luni. Toti oamenii care mai stiau cate ceva plecau in masa. Au ramas numai ciudati si incompetenti. Nu ma mir ca au ajuns in halu' asta... Poate ar fi avut o sansa daca stiau sa se poarte cum trebuie cu angajatii, da' a fost bataie de joc.
Cel de pe Calea Bucuresti a fost deschis cu mult timp inainte de inchiderea celorlalte magazine. De Flamingo chiar nu stiam ca s-au mutat. Oricum sunt si aia de pomana, nu stiu cine naiba mai cumpara de la ei.
Eu am lucrat la UP 3 ani de zile, am cunoscut niste persoane de calitate cu care inca mai tin legatura si sincer am invatat destul de multe ca si freshman. Am plecat in 2006 de la iei cand treaba a inceput sa strice, schimbat management etc. Anul asta s-a inchis magazinul de la noi din oras si toate garantiile se fac la Bucuresti. Intradevar preturile pentru enduser la tot ce insemna mainstream&high end si nu era promo erau foarte mari .
"Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le ai, ci in momente care iti taie rasuflarea."
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)