Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bbcode.php on line 2958

Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bbcode.php on line 2958
Ce ati pus la bataie - Page 2
Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 60 of 92

Thread: Ce ati pus la bataie

  1. #31

    Default

    Salut....
    Din pacate nu am reusit sa inteleg cum se contorizeaza "foldatul" ....
    Am instalat clientul de Windoz 5.03...si @work si acasa....
    Nu am reusit sa instalez versiunea MP..... nu cred ca am reusit sa inteleg tutorialul... dau vina pe oboseala....

    Momentan un C2D@3.2 - 24/7 (100% pe core 1) si un Semporn cat si cum apuca

  2. #32
    Crazypc Club RheA's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Santa Clara, CA
    Posts
    375

    Default

    Contorizatul se face in functie de WU-urile terminate; clientul consola pe care l-ai instalat tu iti aduce intre 180-240 puncte pentru fiecare WU terminat. Pe C2D merge instalat SMP (folding cu suport de procesare paralela); trucul ii ca trebuie sa setezi un nume utilizator si parola inainte sa te apuci sa-l instalezi, altfel nu merge (doar cu username si parola vida nu functioneaza). Dupa ce ai username si parola, rulezi executabilul downloadat si o sa ti se puna in program files (sau unde alegi tu) si va trebui sa rulezi install.bat si sa raspunzi cu "Unlock" daca primesti mesaj de la windows. Restul ii simplu daca urmaresti pasii. SMP iti va aduce 1760 puncte in loc de 180-240, argument suficient sa evidentiez ca daca poti rula SMP nu are sens sa rulezi altceva - doar sa fie dual core procesorul - pe altele doar client consola instalat ca si serviciu va merge.

  3. #33
    pui de raton spiderr's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Bucuresti
    Posts
    1,853

    Default

    Ciudat, acum la frecvente default imi arata 3400 ppd ...

    ninjas killed my family ==> need more money for kung-fu lessons

  4. #34
    Crazypc Club RheA's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Santa Clara, CA
    Posts
    375

    Default

    Asta cu 2 SMP-uri banuiesc...mie imi urca pana catre 4700 ppd @ 3.6.

  5. #35

    Default

    Atreides ai pus pana la urma la bataie PS3-ul 24/7?

  6. #36
    Forever Improver mimed's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Bucharest
    Posts
    192

    Default

    m-ai prins, asta daca merge UPC-ul si nu imi dau astia de la Electrica reseturi cand nu sunt acasa. Oricum, tie de relu trebuie sa-ti fie frica

    "I'd explain it to you, but your brain would explode. " - Dilbert's Words of Wisdom

  7. #37
    Crazypc Club RheA's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Santa Clara, CA
    Posts
    375

    Default

    O lupta frumoasa intre voi 3 - ceva ce mi-am dorit intre mine, Micutzu si Khrypt -oricum, suntem o echipa si cu fiecare punct in plus avansam catre primii 1000, acolo unde ne este locul - you guys are the best!
    Gobar: daca pui 2 instante de SMP (desi stiu care ii ideea ta despre ele) iti poti tripla numarul de puncte / zi - ai cu ce - acelasi lucru ii valabil si pt Relu. Eu rulez 2 instante de SMP de zile intregi (4400+ ppd) si alta problema in afara de cea ca mi se opreste clientul daca-mi pica conexiunea nu am avut.
    Atreides: poate mai corupi / infectezi ceva sisteme pt folding...chiar si o ora / zi conteaza - dubleaza-ti ppd si-ti trimit un joc original de PS3, ce zici ?

  8. #38
    Forever Improver mimed's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Bucharest
    Posts
    192

    Default

    Dublarea ppd este un vis, grosul vine de la PS3 care "sufla" in living. Ar mai fi un P4C3GHz@3.75 all air, dar sta in camera fiului meu si-l tenteaza la jocuri, daca sta online . Iar ppd ar fi destul de jos.

    "I'd explain it to you, but your brain would explode. " - Dilbert's Words of Wisdom

  9. #39

    Default

    Oricum la mine nu mai merge 24/7 cum mergea acesta este motivul punctelor putine, 2 zile nu am adus nici un punct
    Am sa pun si 2 instante de SMP, daca tot mi-ai spus de atatea ori, incerc si asta.
    Tocmai ce mi-a expirat un WU din SMP, daca nu merge calc mult timp si iti pune la treaba si lucruri mari cam expira.

  10. #40

    Default

    Problema observ ca reapare: daca WU expira, nu mai pontezi cu nimic la punctaj ? Adica lucreaza degeaba ?
    E8400|TR XP90+Panaflo M1A|GA-G33M-DS2R|2xPanaflo L1A|Sapphire HD 5750 1 GB|2x2GB DDR2 800+ Vitesta|WD6400AAKS|Dell 2209WA|Saitek Eclipse II|MX310

  11. #41
    Crazypc Club RheA's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Santa Clara, CA
    Posts
    375

    Default

    Cand am scos QX si PS3 din joc am avut nevoie de o armata intreaga de P4-uri sa ma tarasca pana la 100.000 ii drept...P4 nu ii sistemul ideal pt folding decat daca ai ceva ATI X1800/X1900 pe AGP.
    Artanis, pe unde am citit zicea ca-ti sterge WU-ul daca-ti expira cand restartezi procesul...intrebarea de 1 milion ii ce se intampla daca iti merge WU intre timp si expira...primesti rezultat partial? Nu se ponteaza nimic? Se sterge WU-ul dupa ce se termina? - asta am de gand sa aflu.

  12. #42

    Default

    Please do
    E8400|TR XP90+Panaflo M1A|GA-G33M-DS2R|2xPanaflo L1A|Sapphire HD 5750 1 GB|2x2GB DDR2 800+ Vitesta|WD6400AAKS|Dell 2209WA|Saitek Eclipse II|MX310

  13. #43
    Crazypc Club RheA's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Santa Clara, CA
    Posts
    375

    Default

    Artanis, tocmai am setat un calc cu numele [TsT]Snail in echipa noastra; WU-ul SMP expira pe data de 23, am sa-l las asa pana pe la 90% sa mearga si-l tai pana catre 23/24, cand o sa-i dau iarasi drumul sa vad ce se intampla...vreau sa vad fizic ce se intampla cand WU expira - am sa-ti dau de stire...

  14. #44

    Default

    OK, thanks...desi mai am ceva de asteptat...
    E8400|TR XP90+Panaflo M1A|GA-G33M-DS2R|2xPanaflo L1A|Sapphire HD 5750 1 GB|2x2GB DDR2 800+ Vitesta|WD6400AAKS|Dell 2209WA|Saitek Eclipse II|MX310

  15. #45

    Unhappy

    asa....am instalat SMP'ul (in sfarsit) pe rasnita de acasa si pe melcul de la munca
    E6600@3.2 + E2160 @ default

    Partea naspa e ca acasa...unde am sanse sa mai vad ceva miscare...se opreste destul de des:

    - aseara a terminat un WU - l-a trimis...a luat noul proiect si pauza - am pierdut 4 ore

    La munca in schimb deadline'ul cred nu-l ating - ragalia asta face 5000 la 30 minute .

    Una peste alta poate fac si eu 2000ppd

    LE Am observat ceva - @RHEA personal din comparatia ragaliei cu rasnita de acasa am observat ca e mai liniar usage-ul (mai stabil catre 100%) fara "Affinity changer"
    Last edited by Gery; 21-03-2008 at 09:31.

  16. #46
    pui de raton spiderr's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Bucuresti
    Posts
    1,853

    Default

    Quote Originally Posted by spiderr View Post
    QX9650 @ 3.6Ghz / 1 client SMP / 2900ppd

    UPDATE : 3400ppd

    ninjas killed my family ==> need more money for kung-fu lessons

  17. #47
    Crazypc Club RheA's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Santa Clara, CA
    Posts
    375

    Default

    Artanis: uite ce se intampla cand expira WU-ul (am reusit sa aflu mai repede):

    C:\Program Files\Folding@Home Windows SMP Client V1.01_1>fah.exe -local
    -forceas
    m -advmethods -verbosity 9

    Note: Please read the license agreement (fah.exe -license). Further
    use of this software requires that you have read and accepted this
    agreement.

    If you see this twice, MPI is working
    If you see this twice, MPI is working
    Using local directory for work files
    4 cores detected


    --- Opening Log file [March 21 10:39:24]


    # SMP Client
    ################################################## ################
    ################################################## #############################

    Folding@Home Client Version 5.91beta6

    http://folding.stanford.edu

    ################################################## #############################
    ################################################## #############################

    Launch directory: C:\Program Files\Folding@Home Windows SMP Client
    V1.01_1
    Executable: fah.exe
    Arguments: -local -forceasm -advmethods -verbosity 9

    Warning:
    By using the -forceasm flag, you are overriding
    safeguards in the program. If you did not intend to
    do this, please restart the program without -forceasm.
    If work units are not completing fully (and particularly
    if your machine is overclocked), then please discontinue
    use of the flag.

    [10:39:24] - Ask before connecting: No
    [10:39:24] - Use IE connection settings: Yes
    [10:39:24] - User name: [EvQ]RheA (Team 68284)
    [10:39:24] - User ID: C63C2B6188ABD2F
    [10:39:24] - Machine ID: 2
    [10:39:24]
    [10:39:24] Loaded queue successfully.
    [10:39:24] Unit 4's deadline (March 21 09:56) has passed.
    [10:41:44] - Warning: Could not delete all work unit files (4): Core
    returned in
    valid code
    [10:41:44]
    [10:41:44] - Autosending finished units...
    [10:41:44] + Processing work unit
    [10:41:44] Trying to send all finished work units
    [10:41:44] Core required: FahCore_a1.exe
    [10:41:44] + No unsent completed units remaining.
    [10:41:44] - Autosend completed

    [10:41:44] Core found.
    [10:41:44] Working on Unit 08 [March 21 10:41:44]
    [10:41:44] + Working ...
    [10:41:44] - Calling 'mpiexec -channel auto -np 4 FahCore_a1.exe -dir
    work/ -suf
    fix 08 -checkpoint 15 -forceasm -verbose -lifeline 3528 -version 591'

    [10:41:44]
    [10:41:44] *------------------------------*
    [10:41:44] Folding@Home Gromacs SMP Core
    [10:41:44] Version 1.74 (March 10, 2007)
    [10:41:44]
    [10:41:44] Preparing to commence simulation
    [10:41:44] - Ensuring status. Please wait.
    [10:42:01] - Assembly optimizations manually forced on.
    [10:42:01] - Not checking prior termination.
    [10:42:05] - Expanded 2430937 -> 12905697 (decompressed 530.8 percent)
    [10:42:05]
    [10:42:05] Project: 2653 (Run 26, Clone 166, Gen 80)
    [10:42:05]
    [10:42:06] Assembly optimizations on if available.
    [10:42:06] Entering M.D.
    [10:42:12] Calling FAH init
    [10:42:14] in POPC
    [10:42:14] Writing local files
    [10:42:14] checkpoint)
    [10:42:14] Read checkpoint
    [10:42:15] 0 steps (22 percent)
    [10:42:15] Extra SSE boost OK.
    [10:42:15] es
    [10:42:15] Completed 110000 out of 500000 steps (22 percent)
    [10:42:16] Extra SSE boost OK.

    Adica va cauta si va sterge orice WU expirat din queue, nu vei primi nici un punctuletz (asta cel putin la SMP).

    Ah, si inca un "milestone" daca se poate numi asa:
    Quote Originally Posted by RheA View Post
    QX9650 @ 3.6 / 2 clienti SMP / 4735 ppd
    UPDATE: 5000+ ppd - Folding on air @ 4 Ghz
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	5000ppd.JPG 
Views:	171 
Size:	40.1 KB 
ID:	28870  

  18. #48
    pui de raton spiderr's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Bucuresti
    Posts
    1,853

    Default

    Quote Originally Posted by spiderr View Post
    UPDATE : 3400ppd
    acum am asa...

    QX9650 --- aprox. 3400ppd
    iMac 24 --- aprox. 1340ppd

    ninjas killed my family ==> need more money for kung-fu lessons

  19. #49

    Default

    Rhea, atunci inseamna ca am 4 PC-uri care lucreaza degeaba...
    E8400|TR XP90+Panaflo M1A|GA-G33M-DS2R|2xPanaflo L1A|Sapphire HD 5750 1 GB|2x2GB DDR2 800+ Vitesta|WD6400AAKS|Dell 2209WA|Saitek Eclipse II|MX310

  20. #50
    Crazypc Club RheA's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Santa Clara, CA
    Posts
    375

    Default

    Artanis, nu lucreaza degeaba...instaleza cate 4 instante de client consola daca banuiesti ca nu-s in stare sa termine WU la timp si chiar daca faci doar cam jumatate de ppd, nu se pierde nimic si de la atatea calculatoare se aduna...si se aduna...si eu tin o armata de P4 de pe vremea lui bunica .

  21. #51

    Default

    Pai nu ca baniesc, cu siguranta PC-urile de la servici nu termina vreun WU in deadline...Deci singura solutie ar fi clientul consola. Asta se poate monitoriza cu FahMon ?

    Merci!
    E8400|TR XP90+Panaflo M1A|GA-G33M-DS2R|2xPanaflo L1A|Sapphire HD 5750 1 GB|2x2GB DDR2 800+ Vitesta|WD6400AAKS|Dell 2209WA|Saitek Eclipse II|MX310

  22. #52
    Crazypc Club RheA's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Santa Clara, CA
    Posts
    375

    Default

    Poti contoriza orice client F@H cu FahMon, sunt metode si pt monitorizare locala, si pentru monitorizare remote...ti-as da link insa mesteresc de zor la un proiect personal...da-mi pm si-ti trimit linkuri daca vrei.

  23. #53
    pui de raton spiderr's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Bucuresti
    Posts
    1,853

    Default

    UPDATE :

    QX9650 @ 3750Mhz - ~3400 ppd
    iMac 24" - ~1400 ppd

    si am bagat acu si brand new PS3 ..... sa vedem ce scoate

    ninjas killed my family ==> need more money for kung-fu lessons

  24. #54

    Default

    Hai ca il iei si pe RheA la productie zilnica in curand, daca merg sistemele alea bine. Relu vad ca baga si el bine de tot, locul ala 2 al meu e cam subred ntz ntz .

    Edit: Relu, neneee, ce facusi ? ZOMG !!11
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	relu.PNG 
Views:	202 
Size:	14.5 KB 
ID:	29150  
    Last edited by Micutzu; 28-03-2008 at 17:06.
    Don't worry, Catalyst 9 will fix all.

  25. #55

    Default

    Quote Originally Posted by Micutzu View Post
    Hai ca il iei si pe RheA la productie zilnica in curand, daca merg sistemele alea bine. Relu vad ca baga si el bine de tot, locul ala 2 al meu e cam subred ntz ntz .

    Edit: Relu, neneee, ce facusi ? ZOMG !!11
    Hmm.. ce e pe userul r3lu84 e al meu si numai al meu
    Cat despre userul relu84.... sa zicem ca o sticla de bere + un film xxx, multa imaginatie cu modulul sfx din WinRAR si un site de torrente can go a loong way

    Cine a spus ca vizionatul de filme xxx nu poate fi productiv

  26. #56
    Vanator de lameri
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    781

    Default

    R3lu respectele mele super tare combinatia, daca poti sa pui tot un pornache de dimensiuni mai mici cu un titlu sugestiv pe trackere de circulatie internationala ar fi un rezultat de zile mari. Good going !
    Everlasting depraved state of hedonism.

  27. #57
    Crazypc Club RheA's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Santa Clara, CA
    Posts
    375

    Default

    Lol...incepusem sa fac acelasi lucru insa m-am oprit la un moment dat; la mine nu era ceva mai putin popular decat un film xxx - doar un install shield usor modificat - am renuntat doar ca sa pot sa dau teste si sa keep track de ce se intampla - dar ar fi o idee sa lansez un "ala RheU" in masa care sa foldeze pt noi . Ma mai gandesc . Gurile rele spun ca nu ii nimic nou sub soare si asa ajung unii sa faca zeci de mii de puncte / zi - modul prin care se face conteaza mai putin - important ii ca echipa sa ajunga cat mai sus, nu? Excelenta ideea cu filmul XXX; ii mai daring decat m-as fi incumetat sa fac - o sa avem un nou lider in curand . Oare o sa adauge astia la lista de semnaturi de virusi "Folding@Home Virus"?
    Is curios sa vad care o sa fie primul care o sa-mi bata recordul de 11.000 ppd (robotzelul nostru nu se pune )

  28. #58

    Default

    E pentru o cauza nobila, deh, nu e rau directionat .
    Don't worry, Catalyst 9 will fix all.

  29. #59

    Default

    Am pus si eu un Q6600 la treaba, momentan e la 2.4Ghz. Cred ca ar merge pe coolerul stock 3Ghz, dar nu prea am acces la pc-ul respectiv, dar cand prind dau in el.

  30. #60

    Default

    salutari!
    am revenit cu noua jucarie.
    Sper sa fie de bun augur.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	Picture 1.png 
Views:	169 
Size:	32.0 KB 
ID:	29608  

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. ATI 9700 pro imagine corupta
    By RaverX in forum Help!
    Replies: 8
    Last Post: 23-07-2008, 21:46
  2. Replies: 3
    Last Post: 01-12-2006, 18:44
  3. Vand ATi Radeon X1900XTX
    By Drunk in forum Closed
    Replies: 9
    Last Post: 05-10-2006, 20:12
  4. Replies: 3
    Last Post: 25-09-2006, 22:05
  5. Vand/Schimb Ati X800XT PE cu VIVO
    By vidockq in forum Closed
    Replies: 2
    Last Post: 12-01-2006, 22:48

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •