Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bbcode.php on line 2958

Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bbcode.php on line 2958
Ce ati pus la bataie
Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 30 of 92

Thread: Ce ati pus la bataie

  1. #1

    Default Ce ati pus la bataie

    Ca sa fie mai clar, sugerez ca fiecare sa listeze procesorul, frecventa, ce clienti ruleaza si cam care e PPD-ul estimat de FahMon pentru fiecare. La mine e asa:

    Q6600 @ 3.2Ghz / 1 client SMP / 2800ppd
    E4300 @ 2.7Ghz / 1 client SMP / 1400ppd
    AXP 2400+ stock / 1 client consola / 100ppd

    In afara de astea mai sunt 3-4 sisteme ce ruleaza clienti consola si au in jur de 100-150ppd fiecare, dar nu merg mai mult de 30% din timp.
    Don't worry, Catalyst 9 will fix all.

  2. #2
    pui de raton spiderr's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Bucuresti
    Posts
    1,853

    Default

    QX9650 @ 3.6Ghz / 1 client SMP / 2900ppd

    o sa mai intre si cel de la munca in curand si probabil imac-ul de acasa...
    Last edited by spiderr; 13-03-2008 at 18:56.

    ninjas killed my family ==> need more money for kung-fu lessons

  3. #3

    Default

    q6600 @ 2.4GHz / 4 clienti consola / 826ppd
    Urmeaza inca un SMP sub Linux.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	folding.png 
Views:	254 
Size:	63.6 KB 
ID:	28655  

  4. #4

    Default

    Gobar, da-i si tu macar un 3Ghz acolo, sa stii o treaba .
    Don't worry, Catalyst 9 will fix all.

  5. #5

    Default

    Acuma am Vista Ultimate X64 si asa se misca prost, nu vreau sa fie instabil.

  6. #6
    El Habanero h3x0r's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    1,506

    Default

    Wolfdale E8200 @ 3.6Ghz , PPD estimat 2500ppd in FAHmon,cand nu fac nimic,scade la 1800PPD daca foldez in timp ce ma joc ceva..

    i7 920 C0 ES + Zerotherm Nirvana NV120
    Asus P6T Deluxe V2
    Sparkle 8800GT ( 740 @ 1.15V / 1850 / 950 ) (Thermalright HR-03 + Nexus 90)
    3*2Gb Team Xtreem DDR3 1600mhz cl8
    Corsair HX620


  7. #7

    Default

    Pai daca face folding tine orice . Memorie ai destula ?

    Edit: pfua ce rau e Wolfdale, se apropie de Q6600, ntz ntz.
    Don't worry, Catalyst 9 will fix all.

  8. #8

    Default

    Am 2 gigi RAM, dar mai merge si un vmware cu un linux pt. SMP la care ii aloc un gigi RAM si merge cu viteza melcului calculatorul, de aceia in timpul zilei merg 4 console ca sa mai pot face ceva pe calc. si in timpul noptii va merge si SMP-ul din Linux-ul din vmware.
    Mai mult nu pot face decocamdata (sa infestez si alte calculatore) pentru ca sunt obligat sa stau in casa deocamdata.

  9. #9
    Forever Improver mimed's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Bucharest
    Posts
    192

    Default

    - PS3 (cam 10h/zi) ca face galagie ventilatorul in living, dar poate-l las 24x7
    - Opty144@2800 2GB RAM 24x7

    "I'd explain it to you, but your brain would explode. " - Dilbert's Words of Wisdom

  10. #10
    El Habanero h3x0r's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    1,506

    Default

    Poi faptul ca e dual core nu are importanta ? La mine FAH porneste 4 procese,pe un Q tot 4.
    Q va avea core-uri dedicate pt fiecare din ele...RheA mi-a zis ca e normal PPD-ul(affinity and all shit included).

    i7 920 C0 ES + Zerotherm Nirvana NV120
    Asus P6T Deluxe V2
    Sparkle 8800GT ( 740 @ 1.15V / 1850 / 950 ) (Thermalright HR-03 + Nexus 90)
    3*2Gb Team Xtreem DDR3 1600mhz cl8
    Corsair HX620


  11. #11

    Default

    atreides ce clienti folosesti si ce ppd ai?

  12. #12

    Default

    Quote Originally Posted by M1
    Pfua ce rau e Wolfdale, se apropie de Q6600, ntz ntz.
    La 4Ghz cred ca se misca sensibil mai bine decat quad-ul

  13. #13

    Default

    atreides, TREBUIE sa lasi PS3-ul ala permanent, mare pacat de el sa nu contribuie .
    Don't worry, Catalyst 9 will fix all.

  14. #14

    Default

    Nu stiam de ce se apropie asa vertiginos de mine, dar bine face, baga PS3-ul ala 24/7 ca face treaba buna

  15. #15

    Default

    O chestie important de mentionat: clientii foarte eficienti (cum e SMP) primesc WU-uri care expira foarte repede, in 2-3 zile. Daca sistemul nu merge cam tot timpul e riscul sa expire WU-ul si sistemul sa munceasca degeaba. La PS3 nu stiu cum e, insa cel putin pe PC cu SMP si un dualcore e cam obligatoriu sa tii pornit sistemul permanent sa poti termina WU la timp.
    Don't worry, Catalyst 9 will fix all.

  16. #16
    Crazypc Club RheA's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Santa Clara, CA
    Posts
    375

    Default

    Okie, hai sa pun si eu sistemele mele doar (deocamdata, pana apuc sa instalez FahMon pe toate - m-am grabit / mi-a fost lene s-o fac de la inceput)

    1. 5 x Pentium 4 2.4 Ghz / 1 client consolda (deocamdata) / ??? ppd (se poate si cu ppd subunitar ? -> mai mult de forma saracele calculatoare, fac un amarat de WU de consola in 2-3 zile)
    2. Athlon 64 X2 4400+ / 1 client SMP / ??? ppd (ruleaza intre 3 si 6 ore /zi)
    3. Athlon 64 X2 3800+ / 1 client SMP / ??? ppd (~650 ppd guesstimate)
    4. Q6600 @ 2.4 / 1 client SMP / ??? ppd (ruleaza intre 0 si 12 ore /zi)
    6. PS3 / ~1300 ppd (61 WU, ~26.000 de puncte in cca 20 zile - dar vine Gran Turismo 5 si urc in topuri si la lap times )
    5. QX9650 @ 3.6 / 2 clienti SMP / 4735 ppd (era 5 dimineata si am zis sa trag 2 ore de somn inainte sa ma duc la servici, asa ca SMP sub Vmware ramanane pe mai tarziu, insa merita categoric)
    Mai sunt si niste laptopuri P3 de care nici nu are sens sa amintesc macar (tin F@H ca sa le testez pt stabilitate)

    Edit:Unele SMPuri is mai ingaduitoare; am prins si care ma lasa cca. o sapt sa-l termin...ar fi interesant de vazut ce se intampla daca setezi sa downloadeze doar WUuri care nu au deadline - inca nu am incercat concret si nu pot sa ma pronunt...

  17. #17
    oc de weekend Peizan's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Pitesti
    Posts
    235

    Default

    Nu ma pricep la clienti, la ppd sau alte chestii..... eu am downloadat asta 6.10 beta3. Rulez pe :

    P4 641 @ 3,2 GHz 24/7 (nu face altceva decat f@h)
    E4500 @ 2,2 GHz 20/7 (restul de aprox 4 ore mai face si altceva)
    Vicecampion la ruleta ruseasca

  18. #18
    Crazypc Club RheA's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Santa Clara, CA
    Posts
    375

    Default

    Quote Originally Posted by Peizan View Post
    P4 641 @ 3,2 GHz 24/7 (nu face altceva decat f@h)
    E4500 @ 2,2 GHz 20/7 (restul de aprox 4 ore mai face si altceva)
    Cum ti-ai setat prioritatea pt clienti in cazul acesta? pt P4 merge low priority in loc de idle lejer (o sa-ti iasa ceva mai mult asa/zi); poti incerca si pe celalalt la fel - nu ar trebui sa aiba un impact major asupra performantei in alea 4 ore cat face altceva.
    Asa ca si add-on, nu ii indicat deloc sa schimbati prioritatea proceselor F@H din task manager, singurul loc de unde merge incercat ii configurarea clientului. Chiar daca realtime aduce iluzia unui rezultat mai mare din pacate nu ii stabil. (eu personal am avut probleme - poate alti cutezatori o sa reuseasca sa ruleze perfect, cine stie?).

  19. #19
    pui de raton spiderr's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Bucuresti
    Posts
    1,853

    Default

    Am bagat si iMac-ul 24 la treaba ... sa vedem ce stie

    ninjas killed my family ==> need more money for kung-fu lessons

  20. #20
    oc de weekend Peizan's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Pitesti
    Posts
    235

    Default

    Quote Originally Posted by RheA View Post
    Cum ti-ai setat prioritatea pt clienti in cazul acesta?
    Nu am setat nimic. Mi-am scris numele si echipa. Atat. (noua echipa, ca am activat si la Team Romania cu 25.ooo puncte)
    Vicecampion la ruleta ruseasca

  21. #21

    Default

    So, am dat drumu' incepand de astazi (pacat ca vine weekend-ul si o sa cam fie oprite) la urmatoarele "masinarii" ruland Windows XP:

    1) E8400 / 1 client SMP / 1800 ppd*
    2) E6400 / 1 client SMP/ 1200 ppd
    3) Pentium D 925 / 1 client SMP/ 600 ppd
    4) Pentium D 925 / 1 client SMP/ 600 ppd
    5) Pentium 4 2.66Ghz / 1 client consola
    Calculatoarele vor lucra in medie 8 ore/zi, 5 zile pe saptamana.

    *valori estimate de FahMon la frecvente nominale si utilizand PC-ul lejer...
    Last edited by Artanis; 15-03-2008 at 09:26.
    E8400|TR XP90+Panaflo M1A|GA-G33M-DS2R|2xPanaflo L1A|Sapphire HD 5750 1 GB|2x2GB DDR2 800+ Vitesta|WD6400AAKS|Dell 2209WA|Saitek Eclipse II|MX310

  22. #22
    Crazypc Club RheA's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Santa Clara, CA
    Posts
    375

    Default

    Cumulat cu toate faci cca. 1000ppd - sunt convins ca putem ajunge la 25-30.000ppd+ impreuna - o sa avem nevoie de tot ajutorul in curand, cand intram primii 1000. Pana atunci calarim norii si trecem de echipe de genul Facebook, Yahoo!, diverse universitati (care sa nu uitam ca au laboratoare intregi la dispozitie pe care le-ar putea folosi).

  23. #23

    Default

    1) E4400 / 1 client SMP / 1000 ppd
    2) Dual XEON 2.6Ghz / 1 client SMP/ 950 ppd

    Pe langa astea doua care ruleaza 24/24, mai am pus doua Semp0arne SK939 care lucra cam 8 ore pe zi.

  24. #24

    Default

    Pe langa cei 4 clienti consola am mai pus un client SMP cu affinity changer(s-a pus sa faca lambda5_99sb_big = 2.500.000), sa vedem in cat timp il face, sper sa nu intampin probleme.
    Daca se comporta bine renunt la cei 4 clienti consola si trec la 2 clienti SMP cu affinity changer.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	fah.png 
Views:	209 
Size:	60.8 KB 
ID:	28678  

  25. #25

    Default

    Quote Originally Posted by RheA View Post
    Cumulat cu toate faci cca. 1000ppd - sunt convins ca putem ajunge la 25-30.000ppd+ impreuna - o sa avem nevoie de tot ajutorul in curand, cand intram primii 1000. Pana atunci calarim norii si trecem de echipe de genul Facebook, Yahoo!, diverse universitati (care sa nu uitam ca au laboratoare intregi la dispozitie pe care le-ar putea folosi).
    Si as fi putut sa pun mult mai multe la lucru, dar din pacate nu toate au acces la internet...
    E8400|TR XP90+Panaflo M1A|GA-G33M-DS2R|2xPanaflo L1A|Sapphire HD 5750 1 GB|2x2GB DDR2 800+ Vitesta|WD6400AAKS|Dell 2209WA|Saitek Eclipse II|MX310

  26. #26
    Crazypc Club RheA's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Santa Clara, CA
    Posts
    375

    Default

    Se poate face folding si offline din cate am citit; am sa incerc si am sa prezint metoda cat de curand...

  27. #27

    Default

    Asa facem eu acum 4-5 ani, foldam cu clientul grafic si cand era gata WU ma conectam cu modem-ul, trimitea WU si lua alta noua, apoi intrerupeam iar.
    Don't worry, Catalyst 9 will fix all.

  28. #28
    Crazypc Club RheA's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Santa Clara, CA
    Posts
    375

    Default

    Ar fi interesant de stiut pe-atunci cate puncte era un WU si cam cate ppd puteai face pe-un dinozaur de calculator din vremea aia.

  29. #29

    Default

    Stiu ca WU-urile erau de cateva zeci de puncte, si durau zile. Acum vad ca am vreo 600 de puncte stranse, procesoarele erau ceva pe la 1Ghz sau cam asa, le schimbam mai des atunci.
    Don't worry, Catalyst 9 will fix all.

  30. #30
    Crazypc Club RheA's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Santa Clara, CA
    Posts
    375

    Default

    Nice...prima inregistrare din 01.01.04 - esti veteranul echipei de folding - eu am auzit acum vreo 2 ani doar, insa nu m-am induplecat sa ma bag pana nu am vazut semnatura ta - si doar datorita lui khrypt am ramas in joc si am ajuns unde am ajuns - ii simteam suflarea in ceafa si-am zis sa ma pun pe treaba si eu cu SMPuri sa vad cum merge - practic el a lansat reactia in lant care ne-a pus pe toti la treaba si-n parte ii meritul lui ca ne-am mobilizat & perfectionat si am ajuns in primii 2000 Respect khrypt !

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. ATI 9700 pro imagine corupta
    By RaverX in forum Help!
    Replies: 8
    Last Post: 23-07-2008, 21:46
  2. Replies: 3
    Last Post: 01-12-2006, 18:44
  3. Vand ATi Radeon X1900XTX
    By Drunk in forum Closed
    Replies: 9
    Last Post: 05-10-2006, 20:12
  4. Replies: 3
    Last Post: 25-09-2006, 22:05
  5. Vand/Schimb Ati X800XT PE cu VIVO
    By vidockq in forum Closed
    Replies: 2
    Last Post: 12-01-2006, 22:48

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •