Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bbcode.php on line 2958

Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bbcode.php on line 2958

Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bbcode.php on line 2958
PS3 owners - F@H
Results 1 to 10 of 10

Thread: PS3 owners - F@H

  1. #1
    Forever Improver mimed's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Bucharest
    Posts
    192

    Default PS3 owners - F@H

    Salut, am cautat resurse pe net referitoare la clientul de PS3. Tweaks nu am gasit (adevarul este ca nici nu prea ai ce sa configurezi pe partea asta, spre deosebire de PC).
    As dori sa punem aici ce linkuri am gasit mai interesante, in primul rand forumul de specialitate Folding Forum.

    Dupa ce am rulat clientul pentru consola, am observat ca media executiei unui WU este ~6,5h. Asta deoarece executam de obicei un WU pe noapte, cu "Automatic Shutdown after current unit" . O singura data am avut un WU estimat a se termina dupa 12h.

    Daca aveti informatii suplimentare, va rog sa postati pe acest topic.

    Multumesc

    "I'd explain it to you, but your brain would explode. " - Dilbert's Words of Wisdom

  2. #2
    Crazypc Club RheA's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Santa Clara, CA
    Posts
    375

    Default

    Clientul pt PS3 ii facut si implementat de Sony si se pare ca nu prea ai ce configura la el. Nu am gasit nici o setare care poate imbunatati performanta semnificativ, insa un cooler extern sigur n-ar strica daca-l lasi sa mearga ore in sir. Solutia alternativa ar fi crearea unui sistem multi-boot cu Linux si rulat F@H din linux vs. mod grafic nativ. Nu am avut prea mult timp sa ma documentez in legatura cu posibilitatea si metoda de implementare a acestei solutii, dar am de gand sa incerc si am sa descriu detaliat cum se face, daca reusesc.
    Ca si parere generala, PS3 ii o jucarie cu mult potential si majoritatea celor care si-au luat il folosesc mult sub capacitatea lui.

  3. #3

    Default

    Eu am PS3 si un PC cu C2Q6600. Am cum sa rulez patru instante pe PC si una pe PS3? Nu prea m-am documentat..
    C2Q6600 G0 L737A669 @ 3.2ghz @ 1.34 real load Vcore + Noctua U12P push-pull (2xP12), Gigabyte X38-DS5, 4x 1GB OCZ DDR2 1066 5-5-5-15 @800mhz, 2x Sapphire ATI HD4870 CrossfireX, Western Digital Raptor 74GB, Seagate ST3320620AS, Seagate ST3500320AS, Seasonic S12+ 650W, Aplus Monolize + Noctua P12 (exhaust), Logitech G15, Logitech G9, Win Vista Ultimate X64/Win Vista Ultimate x86/Ubuntu 8.04 X86/Win XP SP2 x86, HP LP2465.

  4. #4
    Forever Improver mimed's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Bucharest
    Posts
    192

    Default

    sigur ca vei putea. PS3 executa o singura instanta, pe C2 sa nu te impiedici

    "I'd explain it to you, but your brain would explode. " - Dilbert's Words of Wisdom

  5. #5

    Default

    Ma refeream ca ambele sa fie pe acelasi user. Desi, mi-e sa nu aiba probleme PS3-ul cu utilizarea indelungata, caldura etc.
    C2Q6600 G0 L737A669 @ 3.2ghz @ 1.34 real load Vcore + Noctua U12P push-pull (2xP12), Gigabyte X38-DS5, 4x 1GB OCZ DDR2 1066 5-5-5-15 @800mhz, 2x Sapphire ATI HD4870 CrossfireX, Western Digital Raptor 74GB, Seagate ST3320620AS, Seagate ST3500320AS, Seasonic S12+ 650W, Aplus Monolize + Noctua P12 (exhaust), Logitech G15, Logitech G9, Win Vista Ultimate X64/Win Vista Ultimate x86/Ubuntu 8.04 X86/Win XP SP2 x86, HP LP2465.

  6. #6
    Crazypc Club RheA's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Santa Clara, CA
    Posts
    375

    Default

    Da,poti seta aceeasi echipa si user pt oricate calculatoare / console doresti, rezultatele se cumuleaza. PS3ul meu merge de mai bine de o luna jumate 24/7 (a facut cam jumate din WU-urile mele) si nu am avut absolut nici o problema cu el pana acum. Ah...si pe Q6600 poti pune lejer 2 clienti SMP sa lucreze in paralel, o sa scoti cca. 2400 ppd la frecv stock asa.

  7. #7

    Default

    Ma gandeam sa fac patru instante. Este prea mult?
    BTW, daca rulez numai doua, setez Core Affinity separat la fiecare, sau las pe auto?


    LE: Am doua foldere, doua console , ID1 si ID2, doua service-uri, am instalat si affinity changer.. presupun ca... asta e tot, nu?
    Am doua nuclee care stau in 100%. Este suficienta frecventa stoc, nu?

    La PS3 ai ceva extra-cooling?

    Mda, am mai citit si se pare ca pt C2Q e bine sa ai doua SMP si nu console..
    Last edited by crazzym; 17-04-2008 at 20:48.
    C2Q6600 G0 L737A669 @ 3.2ghz @ 1.34 real load Vcore + Noctua U12P push-pull (2xP12), Gigabyte X38-DS5, 4x 1GB OCZ DDR2 1066 5-5-5-15 @800mhz, 2x Sapphire ATI HD4870 CrossfireX, Western Digital Raptor 74GB, Seagate ST3320620AS, Seagate ST3500320AS, Seasonic S12+ 650W, Aplus Monolize + Noctua P12 (exhaust), Logitech G15, Logitech G9, Win Vista Ultimate X64/Win Vista Ultimate x86/Ubuntu 8.04 X86/Win XP SP2 x86, HP LP2465.

  8. #8
    Crazypc Club RheA's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Santa Clara, CA
    Posts
    375

    Default

    Affinity changer are grija sa distribuie core-urile cum trebuie, nu trebuie facut nimic manual. Daca pui 4 instante de SMP s-ar putea sa ai probleme de stabilitate si sa-ti pierzi punctele cand ai ajuns la un moment dat, din cauza unor probleme inexplicabile care determina clientul sa se opreasca - poti incerca, daca merge acum foarte bine (eu am incercat in trecut fara prea mult succes).
    Frecventa, cu cat mai mare, cu atat mai mare numarul de ppd; las-o la valoarea stabila "de zi cu zi",altfel iti da File I/O Error la un moment dat si-ti pierzi punctele.
    La PS3 nu am nici un fel de cooling suplimentar, ce are el din fabrica, atata ii; nu am remarcat sa se supraincalzeasca ingrijorator, chiar daca in camera mea ii de regula f. cald.
    2 Console SMP pe Quad core pare sa dea cele mai viabile rezultate, intr-adevar - mai mult de atata nu stiu cat ti-ar rula stabil, insa daca ai reusi ar merita in principiu.

  9. #9

    Default

    Initial pusesem Console, simplu. Am mai sapat, si am descarcat Console SMP (beta). Voi seta doi clients, cu tot cu FahMon, si revin.
    Multumesc .

    Last question (cred). Daca e setat ca service, cand restartez calculatorul, pierd ce am calculat anterior? Sau, daca trece de checkpoint-ul respectiv (every 15 mintues), nu se pierde?

    Nu reusesc sa il fac sa porneasca singur la boot. Conform FAQ, SMP nu suporta set as service. Asta e, voi porni eu, manual .
    Last edited by crazzym; 17-04-2008 at 21:57.
    C2Q6600 G0 L737A669 @ 3.2ghz @ 1.34 real load Vcore + Noctua U12P push-pull (2xP12), Gigabyte X38-DS5, 4x 1GB OCZ DDR2 1066 5-5-5-15 @800mhz, 2x Sapphire ATI HD4870 CrossfireX, Western Digital Raptor 74GB, Seagate ST3320620AS, Seagate ST3500320AS, Seasonic S12+ 650W, Aplus Monolize + Noctua P12 (exhaust), Logitech G15, Logitech G9, Win Vista Ultimate X64/Win Vista Ultimate x86/Ubuntu 8.04 X86/Win XP SP2 x86, HP LP2465.

  10. #10
    Crazypc Club RheA's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Santa Clara, CA
    Posts
    375

    Default

    SMP se poate porni ca serviciu windows indirect, desi nu as recomanda; cea mai simpla solutie ii sa-ti bagi in startup clientul F@H si nu va mai trebui sa-ti amintesti sa-i dai drumul de fiecare data.
    Progresul se salveaza la intervalul stabilit de tine; 15 min din oficiu sau alta cifra, pe care o specifici tu. (de la 3 la 120 min parca).Atentie insa la conexiune...daca ti se intrerupe conexiunea chiar si pt o secunda, clientul SMP se opreste (poti observa ca procesorul nu mai este la 100% usage) si trebuie repornit - am patit-o des cat timp eram pe wireless.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Vand controller PS3 FragFX
    By KyuFits in forum Closed
    Replies: 2
    Last Post: 09-03-2008, 18:19
  2. Gaming pe PC, XBOX360 sau PS3
    By tphase in forum General Hardware
    Replies: 9
    Last Post: 10-05-2007, 10:59

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •