Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bbcode.php on line 2958

Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bbcode.php on line 2958

Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bbcode.php on line 2958
Membrii noi - pe aici, va rog
Results 1 to 20 of 20

Thread: Membrii noi - pe aici, va rog

  1. #1

    Thumbs down Membrii noi - pe aici, va rog

    Am vazut ca in ultimele zile au venit WU de la multi membrii noi; asta e foarte bine si ne bucuram sa va avem la bord .

    Daca vrei puteti sa mentionati aici "salut, sunt X si de azi mi-am instalat si eu programelul sa vad cum e", puteti sa rascoliti putin sectiunea pentru ca sigur veti afla ceva informatii utile, iar daca aveti intrebari folositi fie thread-ul initial F@H fie puteti crea un topic nou.

    Multumim si speram sa va avem alaturi de noi cat mai mult timp .
    Don't worry, Catalyst 9 will fix all.

  2. #2

    Default

    Se poate un mic tutorial pentru cei noi? a trebuit sa cam alerg pe multe threaduri ca sa ma descurc in tot hatisul de clienti configurari
    Toate cele bune!
    E8400Ninja B+DFI LP DK P35-T2RS2x2GB + 2x1GB Mushkin XP2-6400Zotac GTX260AMP2RAID0 2xSeagate ES.2 500GB + 7200.10 320GB
    NSK6500Enermax Modu82+ 525WPhilips 170CAsus Xonar D2XKlipsch Promedia GMX A-2.1

  3. #3

    Default

    salutare, am intrat si eu de o zi, deocamdata cu ce am pe mana:
    1. office: prescott@3.2, 512 ram, fara drepturi de admin va sta up 24/7, ruleaza 2 console, FahMon nu poate sa imi estimeze nimic
    2. laptop: core 2 duo T2450@2Ghz, 2 GB, vista, va fi pornit cam 20h/zi, ruleaza 1 smp si o consola (cand vrea), cam 800-850 ppd.
    3. home: e6600@3 ghz, 4 GB, up 24/7, daca mi aduc bine aminte ruleaza 1 consola si 1 smp, o sa postz mai tarziu cat "produce".

    Vivio, revin un pic mai tarziu cu un mic tutorial mai pt "dummies", pana atunci cel facut de rhea e super ok, singura faza e ca eu nu am reusit din avrii motive sa fac sa mearga 2 instante smp.

    Quote Originally Posted by RheA View Post
    Hai sa publicam cateva lucruri care s-ar putea sa mai arunce oameni in joc . Pesemne toti se intreaba daca are sens sa se bage cu ce calculator au - daca se merita si cum va functiona. Iar daca se decid sa se bage, iese primul WU si vad uluiti ca au urcat cateva zeci de pozitii in top, vad ca vine si cel de-al doilea WU, al treilea - si-l depasesc in top pe Gicu de la etajul 4, da...ala care are o nevasta "bootabila" rau si care-si parcheaza masina tot timpul in locul lor preferat de parcare - si incep sa se gandeasca ca macar cu atata au ramas pana la urma si se ascute competitia - se gandesc ca avanseaza in echipa si poate poate odata cu doamne ajuta ajung in top 10, cel putin in echipa in care foldeaza.
    Hai sa vedem acum concret ce ii de facut si cum ar fi mai potrivit pt cineva sa isi imbunatateasca radical nr de puncte produse/zi (ppd). Incepem cu clientul de FAH - care ii cel mai bun, care ar fi mai recomandat si de ce?

    Top clienti FAH :
    1. Client SMP (Native Linux/OSX) - ceva surprize aici, careva?
    2. Client SMP (Linux pornit din Windows -VMWare) - interesant de considerat
    3. Client SMP (Windows) -probabil cel mai usor de implementat pt dual core
    4. Client consola GPU (Windows) -doar suport pt ATI, seriile X1800&up
    5. Client GUI GPU (Windows) -doar suport pt ATI, seriile X1800&up
    6. Client console (Windows sau Linux) -desi merge ca si serviciu intern, produce MULT sub clientul SMP, de folosit DOAR pt procesoare single core
    7. GUI client (Windows) -pt cei care vor sa vada cu ce se manca Folding@Home si nu au intentii serioase sa avanseze in topuri

    Clasificarea de mai sus este in functie de numarul de puncte/zi (ppd) pentru aceeasi configuratie data. Cei care au console PS3 pot sa se gandeasca la faptul ca un PS3 face WU de cca 360-485 puncte in 8 ore - asadar clasarea unei console PS3 in lista de mai sus va depinde de configuratia calculatorului.
    Cei care dispun de sisteme dual sau quad core ar fi recomandat sa ruleze clientii 1, 2 sau 3, dupa posibilitati; configuratii interesante de testat ar fi (in ordinea potentialului de ppd):

    1. 2x Quad Core Xeon - 2 clienti SMP si un client GPU
    2. 1x Quad Core - 2 clienti SMP si un client GPU
    3. 2x Dual Core Xeon - 2 clienti SMP si un client GPU
    4. Core 2 Duo - 1 client SMP + un client GPU
    5. Dual Core AMD, Intel + X18xx+ Crossfire - 1 Client SMP,2 clienti GPU
    6. Dual Core machines AMD, Intel - un client SMP
    7. Single Core - Client mod consola (instalat ca si serviciu)

    Parametrii recomandati pentru rularea clientilor depind de tipul procesorului:

    Procesoare AMD single core: -advmethods -forceSSE -verbosity 9
    Procesoare Intel single core: -advmethods -forceasm -verbosity 9
    Procesoare AMD dual sau quad core: -local -advmethods -forceSSE -verbosity 9
    Procesoare Intel dual sau quad core: -local -advmethods -forceasm -verbosity 9
    (observatie: folosirea parametrului -local este esentiala in cazul in care porniti cel putin 2 instante de acelasi fel pe-un calculator; machine ID in cazul acesta va trebui sa fie diferit pt fiecare client lansat in executie; de asemenea, parametrii sunt cASe sensitive, -forceSSE <> -forcesse)

    Am experimentat putin zilele astea si pana la urma cred ca o sa rulez in mod concurent 2 clienti SMP setati pe low priority(vs. idle), impreuna cu Affinity changer si un SMP in mod linux sub vmware (asta pe un Quad Core QX9650 @ 3.6 Ghz). Incepem cu SMP sub Windows: sunt doua alternative interesante de a rula SMP - ca si serviciu sau ca si proces normal cu posibilitatea "ascunderii" acestuia.

    I. Instalarea clientului ca si serviciu Windows (chiar daca oficial nu este suportata inca), se face astfel:

    1.Se downloadeaza ultimul client SMP de aici si se ruleaza executabilul;
    2.Se ruleaza install.bat din directorul principal unde-a fost instalat clientul downloadat; in procesul instalarii vi se va cere username si password pentru utilizatorul care urmeaza sa ruleze clientul (observatie: ii nevoie neaparata sa aveti .NET framework 2.0+ instalat , altfel SMP nu va rula; preferabil sa aveti toate updateurile la zi - inclusiv service packurile pt .NET framework)
    3.Start->Run...C:\Program Files\FAH\fah.exe -configonly (pentru setarea preliminara a clientului); Window Firewall ii posibil sa afiseze fereastra de dialog urmatoare : To help protect your computer, Windows Firewall has blocked some features of this program. Do you want to keep blocking this program? (se va alege, evident "Unblock"). Raspundeti la intrebari in felul urmator:

    User name [Annonymous]? nume utilizator (daca aveti o criza de inspiratie puteti folosi [EvQ]RheA )

    Team Number[0]? 68284 (Echipa Crazypc.ro, evident!!! )

    Launch automatically at machine startup, installing this as a service (yes/no) [no] >>> yes (va include pe lista de servicii un serviciu nou de
    care ne vom folosi putin mai tarziu)

    Ask before fetching/sending work(no/yes) [no]? no

    Use Internet Explorer Settings (no/yes) [no]? no

    Use Proxy (yes/no) [no]? no

    Allow receipt of work assignments greater than 5MB in size (no/yes) [yes]? yes (no pt cei care au sub 256 Mb RAM)

    Change advanced options (yes/no) [no]? yes

    Core Priority (idle/low) [idle]? low (pentru scor ppd maxim, masina dedicata) idle (daca folositi calculatorul si pt altceva)

    CPU usage requested (5-100) [100]? 100 (pe idle chiar cu CPU usage de 100% se foloseste doar puterea de procesare nefolosita a procesorului)

    Disable highly optimized assembly code (no/yes) [no]? no

    Pause if battery power is being used (useful for laptops) (no/yes) [no]? no

    Interval, in minutes, between checkpoints (3-30) [15]? 15 (3 daca va pica des sistemul din diverse motive in timp ce rulati FAH - OC la 5 Ghz+ pe LN2? )

    Memory, in MB, to indicate (x available) [x]? x (unde x ii maximul disponibil de memorie)

    Request work units without deadlines (no/yes) [no]? no (yes doar poate daca rulati pe un Pentium 1 )

    Set -advmethods flag always, requesting new advanced scientific cores and/or work units if available (no/yes) [yes]? yes (flagul acesta va da posibilitatea sa descarcati work unituri de valoare mai mare decat media, rezultand in puncte mai multe / zi)

    Ignore any daedline information (mainly useful if system clock frequently has errors) (no/yes) [no]? no

    Machine ID (1-16) [1]? 1 (pentru prima instanta de SMP, 2 pt a doua samd)

    4. Start->Run... services.msc

    6. Cautati pe lista serviciul cu numele de FAH@f:+fah.exe, dublu click pe el si in tabul Log On selectati "This account", apoi completati numele si parola corespunzatoare; click pe apply, ok;

    7. Start->Run... regedit; mergem in HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Services\F AH@f:+fah.exe; dublu click pe cheia "Image Path" si completati dupa -svcstart: -advmethods -forceasm -verbosity 9

    8. Restart si urmariti efectul



    II. Pentru a rula SMP in fereastra ascunsa am procedat astfel:

    1. Am luat CMDOW de aici
    2. Am despachetat in directorul principal FAH (c:\Program Files\FAH), la mine
    3. Am creat 3 fisiere batch astfel:

    Start->run... cmd <ENTER>

    cd c:\Program files\FAH

    copy con start.bat <ENTER>
    start cmdow.exe /RUN /HID fah.exe -forceasm -advmethods -verbosity 9 <ENTER>
    <CTRL+Z> <ENTER>

    copy con hide.bat <ENTER>
    cmdow.exe "C:\Program Files\FAH\fah.exe" /HID <ENTER>
    <CTRL+Z> <ENTER>

    copy con show.bat <ENTER>
    cmdow.exe "C:\Program Files\FAH\fah.exe" /VIS <ENTER>
    <CTRL+Z> <ENTER>

    Tot ce a mai ramas de facut a fost sa pun start.bat in meniul de startup (sau in Run in registry, unde ii mai la indemana) si rezultatul ii un SMP care ruleaza "stealth" - adica nu ocupa loc pretios din suprafata desktopului . Cand vreti sa vizualizati ce se intampla in consola folositi show.bat, iar hide.bat va face sa dispara fereastra SMP din nou - sau si mai elegant, se poate folosi FahMon. Singura problema care mai ii de rezolvat ii parola ceruta de clientul SMP (nu poate fi o parola vida!!!). Pentru a face si procesul de login transparent am procedat astfel:

    Start->run... control userpasswords2 <ENTER>
    Am debifat "Users must enter a user name and password to use this computer", click pe apply pe urma; in fereastra urmatoare se va cere numele si parola utilizatorului care va fi logat automat la pornirea sistemului de operare; click OK; restart - DONE .

    Cei care au la dispozitie quad core pot sa ruleze linistit 2 instante de SMP in acelasi timp (productivitate de pana la 4400 ppd, in functie de frecventa procesorului) -cu observatia ca trebuie downloadate si instalate separat, in directoare diferite, este musai nevoie sa se adauge parametrul -local pe langa ceilalti, iar machine idurile (1-8) trebuie sa fie diferite.

    Ah, si nu uitati de Affinity Changer - mai ales cei cu procesoare Intel - poate aduce pana la 1000 ppd in plus!

    Am presupus ca lumea stie in mare cum se pornesc instante multiple de SMP sau poate gugali metoda usor si mi-am propus sa insist mai mult pe chestii interesante legate de clientul SMP - configurare individuala si subtilitati, deoarece folosirea pe scara larga a acestuia ne-ar aduce puncte serioase si sunt convins ca daca ne tinem de treaba o sa fim in top 1000 in lunile care urmeaza (doar in ultima saptamana am sarit peste 350 pozitii si continuam sa spulberam topurile in continuare).

    Astept intrebari, sugestii, critici comentarii (cu mentiunea ca rolul meu modest s-a rezumat la a sintetiza si expune cateva din ideile incercate de "greii" care au milioane de puncte in topuri). Sper sa am timp sa revin cu niste comparatii Linux vs Windows, GPU vs. PS3 si alte lucruri interesante...
    Last edited by tomsky; 19-03-2008 at 17:01.
    Omului ii trebuie doi ani ca sa invete sa vorbeasca si o viata intreaga ca sa inteleaga de ce e mai bine sa taca.

    rig1:|AB9|E6600|ScytheNinja&AS5|4x1GB|7300|5x250GB SATA WD&Maxtor|200GB PATA WD|DVD-RW|Eclipse 62|Coolergiant480w|19'Trinitron|Mx510|
    rig2:|AN7|MobileBarton(IQYHA 0431 DPMW)|SP97&AS5|2x512UTT@2-2-2-5@3,2v|Mx400|160 GB SATA JB|CD-RW|
    Mobile: Toshiba Satellite A200-14E Intel Duo Core T2450 2.0Ghz Vista Home Premium, 2GB Ram, NVIDIA® GeForce™ Go 7300, 160GB HD

  4. #4
    Crazypc Club RheA's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Santa Clara, CA
    Posts
    375

    Default

    Pentre ca sa-ti mearga 2 instante SMP ok trebuie sa downloadezi si instalezi fiecare varianta SEPARAT, il alte directoare; pe urma trebuie rulat install.bat din ambele directoare, pe rand si configurearea clientului merge de la sine, dupa cum am aratat si eu, cu mentiunea IMPORTANTA ca la machine id (ultima intrebare) va trebui sa alegeti doua numere diferite (preferabil 1 si 2) pentru cele 2 SMPuri care vor rula. Eu am mai separat memoria toatal disponibila asociata fiecaru SMP in jumate/jumate (considerente proprii, fara nici un argument viabil - nu cred ca are mare importanta oricum). Un alt lucru de incercat este sa rulezi install.bat de fiecare data inainte sa rulezi clientul smp propriu-zis.
    De asemenea, la lansarea clientului SMP trebuie inclus si parametrul "-local", care va face ca cele 2 SMP-uri sa nu se incurce reciproc, chipurile. SMP in dubla instanta ii de recomandat pe quad core-uri, pe dual core s-ar putea sa se comporte imprevizibil. Daca se merita? Eu zic ca da (a se vedea sreenshotul atasat - asta pe un QX9650@3.6 Ghz default Vcore). Sunt convins ca se poate si mai bine cu ceva studiu in plus - astept si altii sa bata 11.000 ppd .
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	4700ppd.JPG 
Views:	253 
Size:	39.5 KB 
ID:	28808  

  5. #5

    Default

    Am inceput si eu.
    Tin doi fah.exe pe Q6600 stock si unul pe PS3.
    Iata un screenshot. Nu prea inteleg un lucru. In SS-ul postat mai sus, RheA, aveai ~4000 PPD cu doua instante, ambele la 3-4%. Eu am ajuns la 38-39% si am ~3000 PPD. Care este explicatia? Merci.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	fah.jpg 
Views:	236 
Size:	69.7 KB 
ID:	29811  
    C2Q6600 G0 L737A669 @ 3.2ghz @ 1.34 real load Vcore + Noctua U12P push-pull (2xP12), Gigabyte X38-DS5, 4x 1GB OCZ DDR2 1066 5-5-5-15 @800mhz, 2x Sapphire ATI HD4870 CrossfireX, Western Digital Raptor 74GB, Seagate ST3320620AS, Seagate ST3500320AS, Seasonic S12+ 650W, Aplus Monolize + Noctua P12 (exhaust), Logitech G15, Logitech G9, Win Vista Ultimate X64/Win Vista Ultimate x86/Ubuntu 8.04 X86/Win XP SP2 x86, HP LP2465.

  6. #6
    Crazypc Club RheA's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Santa Clara, CA
    Posts
    375

    Default

    4700 ppd era cumulat pt amandoi clientii SMP; de asemenea eu rulam pe 3.6 Ghz vs. 2.4 ai tai (daca zici ca ii Q6600 stock) - asta ii singura diferenta; daca ai rula o singura instanta de SMP ai avea cca. 2200-2400 ppd. Poti incerca sa duci procu la 3.0 cel putin, ar trebui sa duca lejer de la 2.4 - sunt oameni care-i dau si 3.8, insa cu racire adecvata si cu voltajul crescut. Folding @ Home pare sa depinda liniar de viteza procesorului (cel putin din cate am observat eu).

  7. #7

    Default

    Stiu cat duce Q6600 . A inghitit si al meu destule. Azi mi-a venit U12P-ul. Nu stiam cat de mult ii place viteza. PPD vine de la "P"[?] per day?
    C2Q6600 G0 L737A669 @ 3.2ghz @ 1.34 real load Vcore + Noctua U12P push-pull (2xP12), Gigabyte X38-DS5, 4x 1GB OCZ DDR2 1066 5-5-5-15 @800mhz, 2x Sapphire ATI HD4870 CrossfireX, Western Digital Raptor 74GB, Seagate ST3320620AS, Seagate ST3500320AS, Seasonic S12+ 650W, Aplus Monolize + Noctua P12 (exhaust), Logitech G15, Logitech G9, Win Vista Ultimate X64/Win Vista Ultimate x86/Ubuntu 8.04 X86/Win XP SP2 x86, HP LP2465.

  8. #8
    Crazypc Club RheA's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Santa Clara, CA
    Posts
    375

    Default

    PPD reprezinta nr. de puncte / zi, intr-adevar, insa ce iti arata FAH Mon nu va corespunde cu statsurile celor de la Stanford, deoarece ii diferenta de fus orar si ei altfel calculeaza ziua; FAH Mon iti va da o idee buna insa asupra sporului castigat in urma modificarilor pe care le aduci sistemului - clienti in plus, overclocking etc. Eu verific intotdeauna aici si aici pentru a prinde o idee cat mai corecta asupra statsurilor echipei si a celor personale. Ii interesant de urmarit evolutia si echipele pe care le lasam in praf - sunt nume insemnate acolo afara, daca te uiti

  9. #9

    Default

    Am citit ca PS3 WUs se puncteaza mai putin decat cele PC. Pana acum am terminat 11 PS3 si 2 PC. Astept sa actualizeze cei de la folding stats-urile sa vad daca apar si alea PC..
    C2Q6600 G0 L737A669 @ 3.2ghz @ 1.34 real load Vcore + Noctua U12P push-pull (2xP12), Gigabyte X38-DS5, 4x 1GB OCZ DDR2 1066 5-5-5-15 @800mhz, 2x Sapphire ATI HD4870 CrossfireX, Western Digital Raptor 74GB, Seagate ST3320620AS, Seagate ST3500320AS, Seasonic S12+ 650W, Aplus Monolize + Noctua P12 (exhaust), Logitech G15, Logitech G9, Win Vista Ultimate X64/Win Vista Ultimate x86/Ubuntu 8.04 X86/Win XP SP2 x86, HP LP2465.

  10. #10
    Registered User
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    11

    Default

    Salut!!! Sunt nou, de faprt de vre-o saptamana, si am pus la bataie C2D E4500 @ 3GHz (9x333) 4GB DDR2 800 @ 835MHz si GeForce 8800GT BFG OC2.
    Clientul este GPU 6.12 beta 1 si driverii 177.26 cu suport CUDA.

    Asta ecam ceea ce face:
    Click image for larger version. 

Name:	8800GT.jpg 
Views:	243 
Size:	88.5 KB 
ID:	31380

    E bine??? Vreau mai multe detalii cum pot imbunatati eventual.

    Multumesc!!!

  11. #11

    Default

    Din cate stiu Team Romania are acel ID, nu Crazypc

    Eventual poti incerca sa dai dreptul clientului GPU de a folosi mai mult din puterea CPU, vezi la optiuni.
    Toate cele bune!
    E8400Ninja B+DFI LP DK P35-T2RS2x2GB + 2x1GB Mushkin XP2-6400Zotac GTX260AMP2RAID0 2xSeagate ES.2 500GB + 7200.10 320GB
    NSK6500Enermax Modu82+ 525WPhilips 170CAsus Xonar D2XKlipsch Promedia GMX A-2.1

  12. #12
    Registered User
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    11

    Default

    E la maxim dat sa foloseasca puterea CPU-ului.

    Am schimbat 6.12 beta 1 cu beta 6 si acum imi termina in 8 ore fata de 5 pe beta 1. Sa trec la beta 1 sau e bun 6?

  13. #13
    OC'ing since '99 victor.p's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Arad
    Posts
    179

    Default

    Am revenit si eu, primul sistem: AMD x2 4800+ / GTX260
    Am pus clientul CPU pe core 1 si cel GPU pe 0 dar GPU foloseste numai ~14% ar trebui sa mai deschid un client CPU pe core 0?
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	gpu.jpg 
Views:	165 
Size:	89.9 KB 
ID:	36096  

  14. #14
    El Habanero h3x0r's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    1,506

    Default

    Nu,ca foldeaza destul de bine GTX260-ul .

    i7 920 C0 ES + Zerotherm Nirvana NV120
    Asus P6T Deluxe V2
    Sparkle 8800GT ( 740 @ 1.15V / 1850 / 950 ) (Thermalright HR-03 + Nexus 90)
    3*2Gb Team Xtreem DDR3 1600mhz cl8
    Corsair HX620


  15. #15

    Default

    Nu te ajuta cu mult un alt client pe CPU, nu vei putea rula varianta SMP pentru ca trebuie sa lasi liber un nucleu pentru GPU iar un client obisnuit produce de ~20 de ori mai putin pe un CPU decat pe GTX 260.
    Don't worry, Catalyst 9 will fix all.

  16. #16
    OC'ing since '99 victor.p's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Arad
    Posts
    179

    Default

    Mda, am cam observat asta, ma gandeam sa renunt complet la modulul de CPU asa de incet merge, GTXu merge ziua la 710 core / 1600 shaders / 2500 memorii si noaptea 500/1200/2000 ca sa nu tiuie

  17. #17

    Default

    Offtopic: victor.p Ţiuie placa grafică? AM fost prea ocupat şi nu am investigat atent fenomenul. Problema apărea când erau aplicaţii 3D că mă trezeamă cu acel sunet piţigăiat. Bănuiam, sursa, mobo şi placa video.
    Toate cele bune!
    E8400Ninja B+DFI LP DK P35-T2RS2x2GB + 2x1GB Mushkin XP2-6400Zotac GTX260AMP2RAID0 2xSeagate ES.2 500GB + 7200.10 320GB
    NSK6500Enermax Modu82+ 525WPhilips 170CAsus Xonar D2XKlipsch Promedia GMX A-2.1

  18. #18
    OC'ing since '99 victor.p's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Arad
    Posts
    179

    Default

    Am impresia ca sursele ţiuie, mai am un calculator aici cu un 8800GT si ma scoate din minti cat de tare face cand dau drumu la aplicatie.
    GTX-ul ţiuie mai ales peste 700MHz la core.

  19. #19
    OC'ing since '99 victor.p's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Arad
    Posts
    179

    Default

    De aproximativ GPU - F@H a inceput sa imi incetineasca simtitor sistemul, peste tot, in orice aplicatie, tot timpul cat acesta este pornit, sistemul isi revine instantaneu cand inchid aplicatia, are cineva o idee cum se poate rezolva asta?
    I:*Intel i7 920*Mugen2 /w Slip Stream-12SH 110cfm*CSXO-CEC3-1600-3GB-CL9*Gigabyte X58-DS4 F5G*640GB WD*BFG GTX260*Antec Sonata III /w EA500D+Fortron Booster x3*Horizon 2206WB
    II: Athlonx2 4000+@2.6GHz*Asrock NF6G*2x2G DDR2 800 Corsair*8800GT*WD 400GB*Samsung 959NF
    III: HP Compaq 6510b - Seagate 160GB*2x512DDR2 400*15.4" TFT*Intel C2D T8100*DVDRW Matsushita UJ-861H*Intel 965 onboard VGA*

  20. #20

    Default

    Problema asta cu lentoarea sistemului era mai pregnantă când am făcut teste de folding cu 8600GT. La GTX nu se întâmplă mereu, dar totuşi destul de des.

    Încă nu am găsit o soluţie mulţumitoare. Dar dacă vreau să fac browsing liniştit de cele mai multe ori dacă setez pentru OPERA prioritate REALTIME, nu mai am lag mare.

    La filme dacă mă uit cu VLC şi nu cu BSPLAYER nu am sacadări
    Toate cele bune!
    E8400Ninja B+DFI LP DK P35-T2RS2x2GB + 2x1GB Mushkin XP2-6400Zotac GTX260AMP2RAID0 2xSeagate ES.2 500GB + 7200.10 320GB
    NSK6500Enermax Modu82+ 525WPhilips 170CAsus Xonar D2XKlipsch Promedia GMX A-2.1

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 5
    Last Post: 14-12-2007, 19:12
  2. PSU Modding - rog ajutor de la electronistii de aici
    By V0rt3x in forum Crazy Modding
    Replies: 15
    Last Post: 01-10-2006, 10:25
  3. IQ noi aici sa vedem cat ne tzine CPU !!
    By sabinus in forum Articole, Reviews, Teste
    Replies: 74
    Last Post: 15-09-2006, 14:41
  4. Replies: 0
    Last Post: 10-04-2006, 17:44
  5. Replies: 2
    Last Post: 20-07-2005, 18:34

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •