Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bbcode.php on line 2958

Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bbcode.php on line 2958

Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bbcode.php on line 2958

Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bbcode.php on line 2958
Probleme Dfi 965-S. Help !!!! - Page 2
Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 31 to 60 of 77

Thread: Probleme Dfi 965-S. Help !!!!

  1. #31

    Default

    Quote Originally Posted by iULICA_M4A1 View Post
    Hehehe...Iulica

  2. #32
    Marx. K.
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    UK
    Posts
    945

    Default

    Pe DFI Dark

  3. #33
    B a n n e d M3kk's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Miercurea Ciuc
    Posts
    2,425

    Default

    Quote Originally Posted by iULICA_M4A1 View Post
    Misto .
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    3Dmark2006 Score Calculator


    ---------------------------
    "Remember, when you are testing memory products, you are not only testing the memory, but essentially the motherboard capabilities."

  4. #34

    Default

    Am schimbat memoriile pe celelalte sloturi si tot asa face. Sa fie de win, sa fie de la incompatibilitate ? Repet toate sunt default
    The best parts rarities
    E6850(L720 xxx) 3800mhz(1,31v)4000mhz(1,39v)\\Ninja rev A \\Dfi ut p35 t2r\\Team Xtreem 2x1gb TXDD2048M1000HC5DC (5-5-5-15 800mhz) 1,63v !!! (5-5-5-15 1100mhz) 1,91v (4-4-4-12 1000mhz)2,19v\\ ASUS 550ti1gb\\Enermax Modu+ 525w\\Case Fractal midi\\Lcd Samsung 193P

  5. #35
    Fan Asus Commando Asus-Commando's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Bucuresti
    Posts
    147

    Default

    Quote Originally Posted by elmysterio View Post
    Am testat 9x400mhz iar la memorii 1:1 1000mhz cu timinguri 4-4-4-4, voltaj 2,20v nu merge ,ramane intepat in msdos, dar cu acelasi setari la cpu dar cu 800mhz la memorii merge perfect. Nu inteleg de ce cu setarile 4-4-4-4 la 1000mhz nu merge cand pe DFI LP UT P35-T2R merge perfect la voltaj mai mic 2,12v
    Man ? 1:1 inseamna 800 la memorii nu 1000 ,nu compara dark cu T2R ....ultima e de 3 ori mai scumpa

    Citeste postul lui Dragos si incearca sa folosesti setarile lui...daca nu merge te impaci cu ideea ca ai nimerit o placa proasta
    nick anterior red-dog


  6. #36

    Default

    Quote Originally Posted by Asus-Commando View Post
    Man ? 1:1 inseamna 800 la memorii nu 1000 ,nu compara dark cu T2R ....ultima e de 3 ori mai scumpa

    Citeste postul lui Dragos si incearca sa folosesti setarile lui...daca nu merge te impaci cu ideea ca ai nimerit o placa proasta
    Gata am rezolvat problema, era de windows
    The best parts rarities
    E6850(L720 xxx) 3800mhz(1,31v)4000mhz(1,39v)\\Ninja rev A \\Dfi ut p35 t2r\\Team Xtreem 2x1gb TXDD2048M1000HC5DC (5-5-5-15 800mhz) 1,63v !!! (5-5-5-15 1100mhz) 1,91v (4-4-4-12 1000mhz)2,19v\\ ASUS 550ti1gb\\Enermax Modu+ 525w\\Case Fractal midi\\Lcd Samsung 193P

  7. #37

    Default

    Stiti ce am observat la placa asta dfi 965-s ca daca vrei sa schimbi setarile dupa ce ai facut un overclok nereusit trebuie sa resetezi biosul ca altfel nu merge. La DFI LP UT P35-T2R nu este asa.Cum pot sa-i fac vmod la placa asta ? Stie cineva ?
    Last edited by elmysterio; 18-05-2008 at 01:34.
    The best parts rarities
    E6850(L720 xxx) 3800mhz(1,31v)4000mhz(1,39v)\\Ninja rev A \\Dfi ut p35 t2r\\Team Xtreem 2x1gb TXDD2048M1000HC5DC (5-5-5-15 800mhz) 1,63v !!! (5-5-5-15 1100mhz) 1,91v (4-4-4-12 1000mhz)2,19v\\ ASUS 550ti1gb\\Enermax Modu+ 525w\\Case Fractal midi\\Lcd Samsung 193P

  8. #38
    Super Moderator Dragos Saraolu's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    3,467

    Default

    Nu trebui reset de bios, poti porni calculatorul cu tasta Home apasata si atunci el incearca sa porneasca cu PSB-ul default al procesorului pastrand celelalte setari. Daca setarile au fost prea deplasate si tot nu poate porni atunci il pornesti cu tasta Insert apasata, este fel de reset dar soft. Alt gadget al DFI-ului este daca apesi Esc de 2 ori cand face testul de memorie sau o data dupa test (dar este mai greu de prins dupa) iti arata toate device-urile si poti sa-ti alegi de pe care sa boot-ezi.
    i7 920, Zalman CNPS10X Flex, DFI LP DK X58, 3x1024 Corsair 1333 MHz, EVGA GTX560 Ti FTW 1024 MB, Hitachi 40/120/320/500 GB, Recom PWS-EVO-BW, Sirtec 500W old style, HP P275 21"

  9. #39

    Default

    Ce voltaj sa dau la 1200mhz 5-5-5-15 ? 2,30 sau 2,35 ?
    The best parts rarities
    E6850(L720 xxx) 3800mhz(1,31v)4000mhz(1,39v)\\Ninja rev A \\Dfi ut p35 t2r\\Team Xtreem 2x1gb TXDD2048M1000HC5DC (5-5-5-15 800mhz) 1,63v !!! (5-5-5-15 1100mhz) 1,91v (4-4-4-12 1000mhz)2,19v\\ ASUS 550ti1gb\\Enermax Modu+ 525w\\Case Fractal midi\\Lcd Samsung 193P

  10. #40
    Bunny Fastard Caligula's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Clubul Violatorilor de Imbecili
    Posts
    1,455

    Default

    Slabuta memoria. Eu am una care sta asa la 2.1V. Nu e cam mult 2,3 ?

    A guilty conscience is more honorable than regret.

  11. #41

    Default

    Quote Originally Posted by Caligula View Post
    Slabuta memoria. Eu am una care sta asa la 2.1V. Nu e cam mult 2,3 ?
    Da dar eu vreau la 1200mhz,a ta sta in 1200mhz ? Voltaj maxim specificat de producator e de 2,35v
    Eu am mushkin cu timingurile 5-5-4-12 1066mhz (996535)
    The best parts rarities
    E6850(L720 xxx) 3800mhz(1,31v)4000mhz(1,39v)\\Ninja rev A \\Dfi ut p35 t2r\\Team Xtreem 2x1gb TXDD2048M1000HC5DC (5-5-5-15 800mhz) 1,63v !!! (5-5-5-15 1100mhz) 1,91v (4-4-4-12 1000mhz)2,19v\\ ASUS 550ti1gb\\Enermax Modu+ 525w\\Case Fractal midi\\Lcd Samsung 193P

  12. #42

    Default

    Quote Originally Posted by elmysterio View Post
    Da dar eu vreau la 1200mhz,a ta sta in 1200mhz ? Voltaj maxim specificat de producator e de 2,35v
    Eu am mushkin cu timingurile 5-5-4-12 1066mhz (996535)
    Ar trebui sa mearga cu 2.2v pe 965 stabil la 1200mhz.
    E8400 | TP45 HP | 2x1 GB CRUCIAL | Sapphire HD3870X2 | WD3200AAKS | ASUS DVD RW SATA | CHIEFTEC 500W | ZEROtherm NV120 | PHILIPS 17"

  13. #43
    DFI Tweaker
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    749

    Default

    A mea merge cu un voltaj fabulos,2.03 Cu toate ca am tinut-o un timp din greseala la 1.95,desi dadea erori in memtest,in Windows nu am luat nici un crash absolut nimic

  14. #44

    Default

    Trebuie sa-i dau ceva voltaj in nb ?
    The best parts rarities
    E6850(L720 xxx) 3800mhz(1,31v)4000mhz(1,39v)\\Ninja rev A \\Dfi ut p35 t2r\\Team Xtreem 2x1gb TXDD2048M1000HC5DC (5-5-5-15 800mhz) 1,63v !!! (5-5-5-15 1100mhz) 1,91v (4-4-4-12 1000mhz)2,19v\\ ASUS 550ti1gb\\Enermax Modu+ 525w\\Case Fractal midi\\Lcd Samsung 193P

  15. #45

    Default

    Am facut un test : 8 X 450mhz voltaj default la cpu, 4-4-4-12 1:1 cu voltaj 2,2v si 1,35v in nb. Intrebarea este : de ce trebuie sa-i dau voltaj in nb cand ar trebui sa mearga pe placa asta default pana in fsb 500mhz ? Care ar fi cea mai buna setare pentru aceasta placa de baza cu care sa am cele mai bune performante ?
    The best parts rarities
    E6850(L720 xxx) 3800mhz(1,31v)4000mhz(1,39v)\\Ninja rev A \\Dfi ut p35 t2r\\Team Xtreem 2x1gb TXDD2048M1000HC5DC (5-5-5-15 800mhz) 1,63v !!! (5-5-5-15 1100mhz) 1,91v (4-4-4-12 1000mhz)2,19v\\ ASUS 550ti1gb\\Enermax Modu+ 525w\\Case Fractal midi\\Lcd Samsung 193P

  16. #46

    Default

    Intrebarea este : de ce trebuie sa-i dau voltaj in nb cand ar trebui sa mearga pe placa asta default pana in fsb 500mhz ?
    Cine ti-a spus ca ar trebui sa mearga default pana in 500MHz FSB???

  17. #47

    Default

    Quote Originally Posted by Monstru View Post
    Cine ti-a spus ca ar trebui sa mearga default pana in 500MHz FSB???
    Asa am citit pe un forum, iar peste 500fsb trebuie minim 1,35v
    Last edited by elmysterio; 18-05-2008 at 17:36.
    The best parts rarities
    E6850(L720 xxx) 3800mhz(1,31v)4000mhz(1,39v)\\Ninja rev A \\Dfi ut p35 t2r\\Team Xtreem 2x1gb TXDD2048M1000HC5DC (5-5-5-15 800mhz) 1,63v !!! (5-5-5-15 1100mhz) 1,91v (4-4-4-12 1000mhz)2,19v\\ ASUS 550ti1gb\\Enermax Modu+ 525w\\Case Fractal midi\\Lcd Samsung 193P

  18. #48

    Default

    Ai citit gresit. Exemplarele bune faca asa ceva, nici pe departe toate exemplarele nu se comporta similar.

  19. #49
    The best parts rarities
    E6850(L720 xxx) 3800mhz(1,31v)4000mhz(1,39v)\\Ninja rev A \\Dfi ut p35 t2r\\Team Xtreem 2x1gb TXDD2048M1000HC5DC (5-5-5-15 800mhz) 1,63v !!! (5-5-5-15 1100mhz) 1,91v (4-4-4-12 1000mhz)2,19v\\ ASUS 550ti1gb\\Enermax Modu+ 525w\\Case Fractal midi\\Lcd Samsung 193P

  20. #50

    Default

    Asa a mers exemplarul lui. Nu iti garanteaza nimeni ca si al tau va merge la fel.

  21. #51
    Super Moderator Dragos Saraolu's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    3,467

    Default

    elmysterio mi-au trecut multe DFI Infinity P965 prin mana, nici una nu a tinut FSB 500 cu tensiune default, asa ceva gasesti la Blood Iron si DK (P35). Din ce stiu doar M3kk a avut un exemplar mai capabil, in rest toate se opreau intre 450-475.
    i7 920, Zalman CNPS10X Flex, DFI LP DK X58, 3x1024 Corsair 1333 MHz, EVGA GTX560 Ti FTW 1024 MB, Hitachi 40/120/320/500 GB, Recom PWS-EVO-BW, Sirtec 500W old style, HP P275 21"

  22. #52

    Default

    Am schimbat memoriile ca iar a inceput sa mi se intepe sa se restarteze si sa-mi apara ecran albastru, e posibil ca memoriile mushkin sa nu sa se impace bine cu dfi 965-s. Am vazut ca si bonzo a avut aceleasi kit si zicea ca nu se impaca cu placa de baza.
    The best parts rarities
    E6850(L720 xxx) 3800mhz(1,31v)4000mhz(1,39v)\\Ninja rev A \\Dfi ut p35 t2r\\Team Xtreem 2x1gb TXDD2048M1000HC5DC (5-5-5-15 800mhz) 1,63v !!! (5-5-5-15 1100mhz) 1,91v (4-4-4-12 1000mhz)2,19v\\ ASUS 550ti1gb\\Enermax Modu+ 525w\\Case Fractal midi\\Lcd Samsung 193P

  23. #53

    Default

    Incredibil am pus urmatoarele setari si nu imi intra in win, ramane intepat in msdos : 7x500mhz, 1:1 5-5-5-15 cu voltaj 2,1v, voltaj nb 1,55v si vtt 1,3275 parca. Ori am nimerit o placa de baza care nu stie nimik si nu vrea mai sus de 500mhz sa urce ori nu fac eu setarile cum trebuie.
    The best parts rarities
    E6850(L720 xxx) 3800mhz(1,31v)4000mhz(1,39v)\\Ninja rev A \\Dfi ut p35 t2r\\Team Xtreem 2x1gb TXDD2048M1000HC5DC (5-5-5-15 800mhz) 1,63v !!! (5-5-5-15 1100mhz) 1,91v (4-4-4-12 1000mhz)2,19v\\ ASUS 550ti1gb\\Enermax Modu+ 525w\\Case Fractal midi\\Lcd Samsung 193P

  24. #54
    Super Moderator Dragos Saraolu's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    3,467

    Default

    Setarile de la memorii pot fii de vina, uitate aici, am testat placa destul la FSB 500 si merge fara probleme. Mai am teste si la 5-5-5-15 care nu le-am postat, tot nici o problema. Este posibil si ca procesorul sa nu urce la PSB 500 pe aceasta placa, ia-o si tu treptat (de pilda 450, 475, 485, 495, 500), primele 4 setari de la memorii sunt esentiale si acolo trebuie sa insisti, in NB iti trebuie 1.6-1.7V, restul tensiunilor de pe placa de baza nu au nevoie de voltaj suplimentar.
    i7 920, Zalman CNPS10X Flex, DFI LP DK X58, 3x1024 Corsair 1333 MHz, EVGA GTX560 Ti FTW 1024 MB, Hitachi 40/120/320/500 GB, Recom PWS-EVO-BW, Sirtec 500W old style, HP P275 21"

  25. #55

    Default

    Nu cred ca ar trebui sa dai vina din prima pe placa de baza. Infinity-ul este o placa buna, dar nu este neaparat o placa iertatoare. Trebuie bibilita (chiar daca are mult mai putine setari fata de LP-urile noi), trebuie testata indelung, si de-abia apoi poti trage concluzii. Trebuie sa o testezi indeajuns de mult incat sa ajungi sa ii cunosti manifestarile, sa stii de cate ori trancane atunci cand nu ii convine o setare la CPu sau RAM, unde se agata la intrarea in Win daca ai dat prea putin voltaj in CPU, unde se agata daca ai dat prea mult voltaj in NB, unde se agata daca nu ii plac setarile memoriei...nu e chiar atat de simplu. Pe de alta parte, este o placa mofturoasa, incompatibila cu anumite surse si nu neaparat intelegatoare cu toate tipurile de memorie.

    Oricum, este o placa buna pentru invatat (eu unul pe placa asta am invatat cu ce se mananca Core2Duo) si daca o bibilesti destul vei obtine rezultate satisfacatoare.

  26. #56

    Default

    Quote Originally Posted by Dragos Saraolu View Post
    Setarile de la memorii pot fii de vina, uitate aici, am testat placa destul la FSB 500 si merge fara probleme. Mai am teste si la 5-5-5-15 care nu le-am postat, tot nici o problema. Este posibil si ca procesorul sa nu urce la PSB 500 pe aceasta placa, ia-o si tu treptat (de pilda 450, 475, 485, 495, 500), primele 4 setari de la memorii sunt esentiale si acolo trebuie sa insisti, in NB iti trebuie 1.6-1.7V, restul tensiunilor de pe placa de baza nu au nevoie de voltaj suplimentar.
    Problema e cu memoriile mushkin care le tin cu setari si voltaj default mi se inteapa in win sau mi se restarteaza calculatorul. Acum am schimbat memoriile cu unele kingmax si vad ca pana acum nu mi s-a restartat sau intepat cu setarile default. E posibil sa fie de la memorii, nu se impaca cu placa asta de baza. Cu cealalta p35 nu este nicio problema, merg perfect si overclokate. Procesorul nu are cum sa nu urce pentru ca a mai fost testat si pe alta dfi-965.(cea a lui m3kk daca nu ma insel).
    The best parts rarities
    E6850(L720 xxx) 3800mhz(1,31v)4000mhz(1,39v)\\Ninja rev A \\Dfi ut p35 t2r\\Team Xtreem 2x1gb TXDD2048M1000HC5DC (5-5-5-15 800mhz) 1,63v !!! (5-5-5-15 1100mhz) 1,91v (4-4-4-12 1000mhz)2,19v\\ ASUS 550ti1gb\\Enermax Modu+ 525w\\Case Fractal midi\\Lcd Samsung 193P

  27. #57

    Default

    Quote Originally Posted by Monstru View Post
    Nu cred ca ar trebui sa dai vina din prima pe placa de baza. Infinity-ul este o placa buna, dar nu este neaparat o placa iertatoare. Trebuie bibilita (chiar daca are mult mai putine setari fata de LP-urile noi), trebuie testata indelung, si de-abia apoi poti trage concluzii. Trebuie sa o testezi indeajuns de mult incat sa ajungi sa ii cunosti manifestarile, sa stii de cate ori trancane atunci cand nu ii convine o setare la CPu sau RAM, unde se agata la intrarea in Win daca ai dat prea putin voltaj in CPU, unde se agata daca ai dat prea mult voltaj in NB, unde se agata daca nu ii plac setarile memoriei...nu e chiar atat de simplu. Pe de alta parte, este o placa mofturoasa, incompatibila cu anumite surse si nu neaparat intelegatoare cu toate tipurile de memorie.

    Oricum, este o placa buna pentru invatat (eu unul pe placa asta am invatat cu ce se mananca Core2Duo) si daca o bibilesti destul vei obtine rezultate satisfacatoare.
    Intradevar ai dreptate e o placa buna si mofturoasa in anumite puncte de vedere,dar nu inteleg cand ramane intepat in msdos ce vrea ea: adik unde mai vrea voltaj sau ce setari sa mai fac.
    The best parts rarities
    E6850(L720 xxx) 3800mhz(1,31v)4000mhz(1,39v)\\Ninja rev A \\Dfi ut p35 t2r\\Team Xtreem 2x1gb TXDD2048M1000HC5DC (5-5-5-15 800mhz) 1,63v !!! (5-5-5-15 1100mhz) 1,91v (4-4-4-12 1000mhz)2,19v\\ ASUS 550ti1gb\\Enermax Modu+ 525w\\Case Fractal midi\\Lcd Samsung 193P

  28. #58

    Default

    1. Placa nu se "inteapa". Daca s-ar "intepa" nu ar mai functiona.
    2. In functie de locul in care ramane in dos, sau de sunetele pe care le scoate, precum si in urma unor rationamente simple, iti poti da seama care ete motivul blocarii. Joaca-te cu ea pana o cunosti.

  29. #59

    Default

    Mai mareste vtt 1.6v-1.7v sar putea sa fie de asta.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	Capture008.jpg 
Views:	100 
Size:	186.2 KB 
ID:	30534  
    E8400 | TP45 HP | 2x1 GB CRUCIAL | Sapphire HD3870X2 | WD3200AAKS | ASUS DVD RW SATA | CHIEFTEC 500W | ZEROtherm NV120 | PHILIPS 17"

  30. #60

    Default

    Quote Originally Posted by Monstru View Post
    1. Placa nu se "inteapa". Daca s-ar "intepa" nu ar mai functiona.
    2. In functie de locul in care ramane in dos, sau de sunetele pe care le scoate, precum si in urma unor rationamente simple, iti poti da seama care ete motivul blocarii. Joaca-te cu ea pana o cunosti.
    Pur si simplu imi ingheata in msdos adik nu merge mai departe dupa ce imi vede hdd, dvdrw si nu scoate nici un sunet. II s-a mai intamplat cuiva sa nu mearga calumea cu memoriile mushkin ? Cu toate ca nu ar trebui sa fie probleme pt ca sunt niste memorii de clasa.
    The best parts rarities
    E6850(L720 xxx) 3800mhz(1,31v)4000mhz(1,39v)\\Ninja rev A \\Dfi ut p35 t2r\\Team Xtreem 2x1gb TXDD2048M1000HC5DC (5-5-5-15 800mhz) 1,63v !!! (5-5-5-15 1100mhz) 1,91v (4-4-4-12 1000mhz)2,19v\\ ASUS 550ti1gb\\Enermax Modu+ 525w\\Case Fractal midi\\Lcd Samsung 193P

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Memorii pentru DFI 965 + E4300
    By h3x0r in forum Crazy Overclocking
    Replies: 2
    Last Post: 05-09-2007, 23:04
  2. DFI AM2 motherboards
    By Micutzu in forum AMD
    Replies: 3
    Last Post: 30-09-2006, 16:39
  3. Probleme Dfi lan party
    By tchocksoo in forum Help!
    Replies: 16
    Last Post: 05-07-2006, 15:34
  4. Replies: 8
    Last Post: 12-06-2006, 11:29
  5. Replies: 4
    Last Post: 30-01-2006, 21:17

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •