Results 1 to 9 of 9

Thread: ASUS MB + X2 5000+ BE .... problema ciudata

  1. #1

    Default ASUS MB + X2 5000+ BE .... problema ciudata

    Salut, am si eu o problema si anume :

    Protagonistii sunt : ASUS M2N32-SLI-Deluxe si AMD X2 5000+ BE

    Am facut de curand upgrade la procesor de la un X2 4600+ la un X2 5000+ Black Edition. Toate bune si frumoase, inainte sa scop procul vechi am facut update la ultimul BIOS pt placa mea dupa care intrat in bios si am dat Load Defaults. Am oprit sistemul, am schimbat procesoarele ... sistem a pornit normal, am intrat in BIOS si am facut setarile necesare pt noul procesor ... cand sa incarce windowsul pauza, sistemul a inghetat. wtf ?!? ... m-am gandit ca s-a paradit Windosul asa ca nu e problema il reinstalez ... am bagat cd-ul, a inceput setup-ul, a incarcat driverele necesare ... dar cand a ajuns acolo la Starting windows ... (setup-ul de DOS inainte de partea cu partitionarea) a inghetat.

    ca sa nu o mai lalaiesc ... problema se reduce la o chestie cel putin idioata din pct meu de vedere si anume ... sistemul nu merge decat daca am un stick usb infipt ... nu conteaza ce stick, nu conteaza in ce port.

    Am aflat asta din prostie cand am incercat sa pun alta versiune mai veche de bios si nu am apucat sa apas Del si spre surprinderea mea sistemul a bootat in Windows si merge ca uns ... atat timp cat booteaza cu un stick USB infipt.


    aveti vreo idee, ati mai intalnit asa ceva ?
    riding on:
    * Acer AS5101ANWLMi, AMD Turion64 MK-36 2.0GHz, 15.4" WXGA, 2x 1Gb Samsung DDR2-667, Samsung 160Gb,
    W7E x86
    * Asus Rampage Formula, Intel Q9550, Mushkin 8GB DDR2 XP2-8500 Extreme, Gigabyte GTX 280, 1x Samsung SP0812N, 4x Samsung HD501LJ, Antec Signature 650W, Eizo 24" SX2461W-BK, W7U x64
    * Abit IP35, Q6600 @ 3.0Ghz, Mushkin 8GB DDR2 XP2-8500 Extreme, W7U x64

  2. #2
    > Super NooB < triplu_z's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Undeva Departe
    Posts
    954

    Default

    vezi sa nu fie din cauza unei setari de prin bios la boot priority "boot form usb .... ceva" nu mai retin exact ... eu am patit asa cu sistemul meu de la serviciu unde mai am si Xp licentiat si nu vroia sa booteze fara un stick usb in fund
    E8600 "T3h Champ"@Cooler Master Hyper Z-600 w/ Scythe Slip-Stream @1600RPM//Biostar I45 rev. A3"The Queen"\\2gb Crucial BallistiX 16FD5\\nVidia GTX260 (216sp)//2X Seagate 500Gb ES.2+WD 320AAKS\\PCP&C Silencer 610W\\Modded Cooler Master Stacker//RAZER Copperhead SK edition(Tempest Blue)@ExactMAT//Samsung 2233BW

  3. #3

    Default

    cum ar putea sa fie problema de boot priority din moment ce booteaza in windows (si nu se bloackeaza) cand stick-ul e infipt, iar cand nu e infipt ... apare logoul de windows si ingheatza inainte sa apara bara aia mica albastra de progress
    riding on:
    * Acer AS5101ANWLMi, AMD Turion64 MK-36 2.0GHz, 15.4" WXGA, 2x 1Gb Samsung DDR2-667, Samsung 160Gb,
    W7E x86
    * Asus Rampage Formula, Intel Q9550, Mushkin 8GB DDR2 XP2-8500 Extreme, Gigabyte GTX 280, 1x Samsung SP0812N, 4x Samsung HD501LJ, Antec Signature 650W, Eizo 24" SX2461W-BK, W7U x64
    * Abit IP35, Q6600 @ 3.0Ghz, Mushkin 8GB DDR2 XP2-8500 Extreme, W7U x64

  4. #4
    > Super NooB < triplu_z's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Undeva Departe
    Posts
    954

    Default

    Nu stiu exact care e fenomenul,dupa cum ziceam am patit si eu chestia asta pe sistemul de la munca,la mine rezolvarea a venit dupa 5 picioare si 2 pumni,pauza de tigara apoi cand i-am drumu mergea normal.Sper sa nu adopti aceasi solutie.(nu era stickul meu si trebuia sa i-l dau omului inapoi sa plece =>nervi)
    E8600 "T3h Champ"@Cooler Master Hyper Z-600 w/ Scythe Slip-Stream @1600RPM//Biostar I45 rev. A3"The Queen"\\2gb Crucial BallistiX 16FD5\\nVidia GTX260 (216sp)//2X Seagate 500Gb ES.2+WD 320AAKS\\PCP&C Silencer 610W\\Modded Cooler Master Stacker//RAZER Copperhead SK edition(Tempest Blue)@ExactMAT//Samsung 2233BW

  5. #5

    Default

    am verificat prostia aia de boot priority de 10.000 de ori cred ... stiu bios-ul pe nevazute deja ... wtf ?!?
    riding on:
    * Acer AS5101ANWLMi, AMD Turion64 MK-36 2.0GHz, 15.4" WXGA, 2x 1Gb Samsung DDR2-667, Samsung 160Gb,
    W7E x86
    * Asus Rampage Formula, Intel Q9550, Mushkin 8GB DDR2 XP2-8500 Extreme, Gigabyte GTX 280, 1x Samsung SP0812N, 4x Samsung HD501LJ, Antec Signature 650W, Eizo 24" SX2461W-BK, W7U x64
    * Abit IP35, Q6600 @ 3.0Ghz, Mushkin 8GB DDR2 XP2-8500 Extreme, W7U x64

  6. #6
    الفتوّة sammurai's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Iasi
    Posts
    876

    Default

    Ca fapt divers, ai incercat sa pui versiunea anterioara de BIOS inapoi?
    i920 D0@testing|| True Black || DFI X58-t3eh8 || BFG 295GTX single pcb|4GB Corsair 1600mhz | 2*Velociraptor 150GB | 2*640GB AAKS | Altec Lansing VS4121 | Logitech MOMO | Case Chieftec | PSU Corsair TX750 | Logitech G9 | Razer Lycosa

  7. #7

    Default

    Quote Originally Posted by sammurai View Post
    Ca fapt divers, ai incercat sa pui versiunea anterioara de BIOS inapoi?
    versiunea pe care o aveam eu inainte de upgrade nu stia de 5000+ BE ... dar in schimb am incercat toate cele 5 versiuni care il suporta
    riding on:
    * Acer AS5101ANWLMi, AMD Turion64 MK-36 2.0GHz, 15.4" WXGA, 2x 1Gb Samsung DDR2-667, Samsung 160Gb,
    W7E x86
    * Asus Rampage Formula, Intel Q9550, Mushkin 8GB DDR2 XP2-8500 Extreme, Gigabyte GTX 280, 1x Samsung SP0812N, 4x Samsung HD501LJ, Antec Signature 650W, Eizo 24" SX2461W-BK, W7U x64
    * Abit IP35, Q6600 @ 3.0Ghz, Mushkin 8GB DDR2 XP2-8500 Extreme, W7U x64

  8. #8
    > Super NooB < triplu_z's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Undeva Departe
    Posts
    954

    Default

    Ai putea oricand sa pui un stick definitiv acolo si sa nu mai ai probleme
    E8600 "T3h Champ"@Cooler Master Hyper Z-600 w/ Scythe Slip-Stream @1600RPM//Biostar I45 rev. A3"The Queen"\\2gb Crucial BallistiX 16FD5\\nVidia GTX260 (216sp)//2X Seagate 500Gb ES.2+WD 320AAKS\\PCP&C Silencer 610W\\Modded Cooler Master Stacker//RAZER Copperhead SK edition(Tempest Blue)@ExactMAT//Samsung 2233BW

  9. #9

    Default

    asta nu e o problema ... dar ca idee ... ce D-Zeu are !
    riding on:
    * Acer AS5101ANWLMi, AMD Turion64 MK-36 2.0GHz, 15.4" WXGA, 2x 1Gb Samsung DDR2-667, Samsung 160Gb,
    W7E x86
    * Asus Rampage Formula, Intel Q9550, Mushkin 8GB DDR2 XP2-8500 Extreme, Gigabyte GTX 280, 1x Samsung SP0812N, 4x Samsung HD501LJ, Antec Signature 650W, Eizo 24" SX2461W-BK, W7U x64
    * Abit IP35, Q6600 @ 3.0Ghz, Mushkin 8GB DDR2 XP2-8500 Extreme, W7U x64

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. O problema mai ciudata
    By Cisco Kid in forum Software
    Replies: 3
    Last Post: 25-04-2007, 00:04
  2. o problema asus p5w dh
    By HARDCORE in forum Intel
    Replies: 8
    Last Post: 09-08-2006, 00:33
  3. Asus 6600GT problema artefacte
    By Warmachine in forum General Hardware
    Replies: 16
    Last Post: 10-04-2006, 22:34
  4. Replies: 7
    Last Post: 24-01-2006, 09:19
  5. Problema ciudata cu un 7500
    By Symi99 in forum Crazy Overclocking
    Replies: 7
    Last Post: 07-12-2005, 17:23

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •