Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bbcode.php on line 2958

Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bbcode.php on line 2968
Mouse-ul ramane aprins dupa shutdown
Results 1 to 15 of 15

Thread: Mouse-ul ramane aprins dupa shutdown

  1. #1
    Member
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Rm.Valcea
    Posts
    373

    Default Mouse-ul ramane aprins dupa shutdown

    Pe sistemul din semnatura, dupa ce inchid pc-ul prin soft poweroff, mouse-ul imi ramane aprins. LED-ul ce indica DPi-ul ramane aprins. La fel si display-ul lui ce-mi indica starea.
    Driverul chipsetului placii de baza l-am instalat. Totul functioneaza perfect. Insa ma enerveaza chestia asta.
    Este normal sa fie asa <eu nu cred>? Insa cer si parerea voastra.
    Cam ce-as putea face sa nu-mi mai stea mouseul aprins nonstop, sa nu-mi mai intre curent in el dupa shutdown?

    Multam anticipat.
    * ASUS Commando|Intel E8400|Noctua NH-C12P|2x2GB OCZ Reaper HPC PC2-6400|GeForce 8800GTS 512MB|WD Raptor 74GB & Seagate 7200.10 250GB|Plextor PX-760SA & LG GSA-H10N & YAMAHA CRW-F1E|X-Fi XtremeMusic |Lian Li PC-V1100B PLUS II|Antec NeoHE 550W|DELL 2407WFP|SteelSeries IKARI Laser & SteelPad 5L|Logitech UltraX
    * TOSHIBA Satellite A210-16G

  2. #2
    Marx. K.
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    UK
    Posts
    945

    Default

    Ai activat 5V Standby.

  3. #3
    pui de raton spiderr's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Bucuresti
    Posts
    1,853

    Default

    e normal, pentru ca mouse-ul este alimentat fix din tensiunea de standby si anume 5V dupa cum a zis si Predator

    nu bag mana in foc dar incearca sa vezi ce optiuni ai la wake-on events in bios... e posibil daca dai disable la wake-on-usb sau ceva de genu asta, sa nu mai alimenteze mouse-ul

    ninjas killed my family ==> need more money for kung-fu lessons

  4. #4
    Member
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Rm.Valcea
    Posts
    373

    Default

    Quote Originally Posted by spiderr View Post
    e normal, pentru ca mouse-ul este alimentat fix din tensiunea de standby si anume 5V dupa cum a zis si Predator

    nu bag mana in foc dar incearca sa vezi ce optiuni ai la wake-on events in bios... e posibil daca dai disable la wake-on-usb sau ceva de genu asta, sa nu mai alimenteze mouse-ul
    Toate wake-on-urile sunt pe OFF. Si apoi nici nu am vreun wake on cu referire la USB ci numai la PS2. Mi-ar fi placut treaba asta ca sa pot porni pc-ul din tastatura care-i pe USB. Insa nu-i.

    Pe DFi Dark, acelasi mouse nu ramanea aprins la shutdown.
    Pot rezolva ceva? Ca-mi sta pe creier treaba asta .

    P.S.

    Multam fain de promptitudine.
    * ASUS Commando|Intel E8400|Noctua NH-C12P|2x2GB OCZ Reaper HPC PC2-6400|GeForce 8800GTS 512MB|WD Raptor 74GB & Seagate 7200.10 250GB|Plextor PX-760SA & LG GSA-H10N & YAMAHA CRW-F1E|X-Fi XtremeMusic |Lian Li PC-V1100B PLUS II|Antec NeoHE 550W|DELL 2407WFP|SteelSeries IKARI Laser & SteelPad 5L|Logitech UltraX
    * TOSHIBA Satellite A210-16G

  5. #5
    skA addicted bmwh548's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Iasi
    Posts
    234

    Default

    Si la mine e tot asa...si e valabil si la camera web (a mea are si leduri infrarosu si leduri albe pentru iluminare si imi pot da seama). Am senzatia ca pe USB ai tot timpul tensiune...nu sunt singurul la care am vazut ledul mouse-ului aprins dupa shutdown, deci nu cred ca e un caz special.
    Abit NF7S v2.0 ~ Zalman NB47j ~ Barton 2500+ @2200MHz @1.67v ~ Thermalright SI-97 ~ 2*1Gb DDR400 Kingmax ~ HIS X1650PRO Platinum ~ WD 320AAKS ~ Asus DRW-1814BLT ~ Maxin 8089 ~ Chieftec GPS-400w

  6. #6
    Member
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Rm.Valcea
    Posts
    373

    Default

    Quote Originally Posted by bmwh548 View Post
    Si la mine e tot asa...si e valabil si la camera web (a mea are si leduri infrarosu si leduri albe pentru iluminare si imi pot da seama). Am senzatia ca pe USB ai tot timpul tensiune...nu sunt singurul la care am vazut ledul mouse-ului aprins dupa shutdown, deci nu cred ca e un caz special.
    Pai pentru mine este un caz special pentru ca dupa cum am mai zis, este pentru prima oara cand imi ramane mouse-ul sau tastatura <in cazul meu mouse-ul> aprins dupa ce sting PC-ul (nici pe ASUS P5B Deluxe WiFi/AP si nici pe DFi P965-S nu aveam problema asta). Si chiar nu vreau acest lucru.
    Acum m-am pus pe studiat prin manualul placii de baza, poate gasesc pe acolo niscavai indicii.
    Oircum sunt bine venite in continuare sfaturile voastre.
    Inca o data multumiri.
    * ASUS Commando|Intel E8400|Noctua NH-C12P|2x2GB OCZ Reaper HPC PC2-6400|GeForce 8800GTS 512MB|WD Raptor 74GB & Seagate 7200.10 250GB|Plextor PX-760SA & LG GSA-H10N & YAMAHA CRW-F1E|X-Fi XtremeMusic |Lian Li PC-V1100B PLUS II|Antec NeoHE 550W|DELL 2407WFP|SteelSeries IKARI Laser & SteelPad 5L|Logitech UltraX
    * TOSHIBA Satellite A210-16G

  7. #7
    ReverseEngineer blue_led's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    1,467

    Default

    vezi daca ai setari similare cu " enable mouse,( keyboard ) suport "
    asa ceva gasesti pe placi gigibait . din cite imi aduc aminte raminea mouseul activ daca setam on
    Übertaktenmannschaftkupfermeister ; equ : Video+NB / antigel+gheata © = -15 °C ; samsung free products user ;
    KTM 400...525 EXC user
    I always put Microsoft's software in the recycle bin, I'll never throw the garbage in the environment

  8. #8

    Default

    La placile vechi era un jumper care se ocupa de chestia asta. Nu stiu cum mai e acum...
    show version | include ([0-9]*)(_\1)+

  9. #9
    Marx. K.
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    UK
    Posts
    945

    Default

    Quote Originally Posted by Raptor View Post
    La placile vechi era un jumper care se ocupa de chestia asta. Nu stiu cum mai e acum...
    E la toate. Cauta in manual un jumper pentru 5VSB!

  10. #10
    Member
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Rm.Valcea
    Posts
    373

    Default

    Pe placa asta de baza nu este niciun jumper pentru 5VSB.
    Am rezolvat totusi problema, deci nu imi mai ramane sobolanul aprins dupa shutdown.
    La Power Menu aveam Suspend Mode pus pe AUTO si l-am schimbat pe [S1 (POS) Only]. Aici am crapat nodul gordian in doua .

    Multumesc frumos pentru pareri si sfaturi.
    * ASUS Commando|Intel E8400|Noctua NH-C12P|2x2GB OCZ Reaper HPC PC2-6400|GeForce 8800GTS 512MB|WD Raptor 74GB & Seagate 7200.10 250GB|Plextor PX-760SA & LG GSA-H10N & YAMAHA CRW-F1E|X-Fi XtremeMusic |Lian Li PC-V1100B PLUS II|Antec NeoHE 550W|DELL 2407WFP|SteelSeries IKARI Laser & SteelPad 5L|Logitech UltraX
    * TOSHIBA Satellite A210-16G

  11. #11
    Adminisrtator dios's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Bucureşti
    Posts
    4,063

    Default

    Dar tu iti stingi computerul? Ale mele stau aprinse cu lunile... e mai rapid asa.
    Aficionado

    Aficionado

  12. #12
    Marx. K.
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    UK
    Posts
    945

    Default

    S1 e naspa la suspend mode. Cu S3 ai suspend to RAM, o functie foarte buna de pseudo-shutdown.

  13. #13
    Member
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Rm.Valcea
    Posts
    373

    Default

    Quote Originally Posted by dios View Post
    Dar tu iti stingi computerul? Ale mele stau aprinse cu lunile... e mai rapid asa.
    Si contorul lu' Electrica ce zice?
    +ca ploua cam des de la o vreme si trazneste ca la balamuc .
    Quote Originally Posted by Predator View Post
    S1 e naspa la suspend mode. Cu S3 ai suspend to RAM, o functie foarte buna de pseudo-shutdown.
    Am enumerat mai sus cateva motive pentru care nu tin PC-ul nonstop aprins.
    Alte motive ar mai fi:
    - caldura generata => apartament cu 2 camere de vreo 67-70mp dispus pe V, deci caldura kklau dupa amiaza <numai PC-ul pornit imi mai lipseste>;
    - o grija in plus , mai ales ca la el are acces si sotia .
    * ASUS Commando|Intel E8400|Noctua NH-C12P|2x2GB OCZ Reaper HPC PC2-6400|GeForce 8800GTS 512MB|WD Raptor 74GB & Seagate 7200.10 250GB|Plextor PX-760SA & LG GSA-H10N & YAMAHA CRW-F1E|X-Fi XtremeMusic |Lian Li PC-V1100B PLUS II|Antec NeoHE 550W|DELL 2407WFP|SteelSeries IKARI Laser & SteelPad 5L|Logitech UltraX
    * TOSHIBA Satellite A210-16G

  14. #14
    Adminisrtator dios's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Bucureşti
    Posts
    4,063

    Default

    eu am parola pe contu meu, geamu' sta deschis... si acasa si la birou merg non-stop. Silent shit, etc.
    Aficionado

    Aficionado

  15. #15
    Super Moderator Dragos Saraolu's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    3,467

    Default

    N-am mai oprit calculatorul de luni bune, o sursa buna face toti banii pentru problemele generate de reteaua electrica, 60-70W pe ora in plus nu te pot costa asa mult. Am si o fetita de 6 ani care se mai joaca pe el, nu a reusit sa-mi distruga nimic, nici macar un fisier, dar am invatat-o unde si cu ce are voie, nu am conturi separate pentru fiecare utilizator. Fiecare cu norocul lui .
    i7 920, Zalman CNPS10X Flex, DFI LP DK X58, 3x1024 Corsair 1333 MHz, EVGA GTX560 Ti FTW 1024 MB, Hitachi 40/120/320/500 GB, Recom PWS-EVO-BW, Sirtec 500W old style, HP P275 21"

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •