Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bbcode.php on line 2958
Vand Zotac GTX 280 1GB DDR3 512-bit
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 30 of 36

Thread: Vand Zotac GTX 280 1GB DDR3 512-bit

  1. #1
    Member
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Bucuresti
    Posts
    97

    Default Vand Zotac GTX 280 1GB DDR3 512-bit

    Placa este achizitionata acum o saptamana. Se emite factura direct pe numele cumparatorului.
    Se da pentru ca pe placa mea de baza acopera 2 porturi sata.
    review review
    1300 RON
    PM pls.
    Last edited by Razvanell; 27-08-2008 at 12:09.
    Q6600WC@3,2GHz|EVGA 680i Black Pearl|Leadtek 8800GTS WC|4GbxMushkin XP2-9200|2xRaptor 74Gb RAID0 WC|4xSeagate 320Gb RAID0 WC|A+ Black Pearl WC custom made
    QX9650WC@4GHz|Asus Rampage Extreme WC|Zotac 280GTX WC|4GBxMushkin DDR3 1800MHz CL7|2xVelociRaptor 300Gb RAID0|4xSeagate 1TB ES.2 RAID0|A+ Black Pearl WC custom made
    Q8200|DFI LANParty DK X48-T2RS|2xAsus Radeon 3650|4GBxMushkin 4GB DDR2 1066MHz CL5|3xSeagate 500GB Barracuda ES.2 RAID0|Western Digital 300GB VelociRaptor|Zalman HD160 Plus Black

  2. #2

    Default

    Pai si ai nevoie de toate porturile Sata?

  3. #3
    Member
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Bucuresti
    Posts
    97

    Default

    2 x VelociRaptor 300 Gb RAID0
    4 x Seagate 1 TB ES.2 RAID0
    deci cam da.
    Q6600WC@3,2GHz|EVGA 680i Black Pearl|Leadtek 8800GTS WC|4GbxMushkin XP2-9200|2xRaptor 74Gb RAID0 WC|4xSeagate 320Gb RAID0 WC|A+ Black Pearl WC custom made
    QX9650WC@4GHz|Asus Rampage Extreme WC|Zotac 280GTX WC|4GBxMushkin DDR3 1800MHz CL7|2xVelociRaptor 300Gb RAID0|4xSeagate 1TB ES.2 RAID0|A+ Black Pearl WC custom made
    Q8200|DFI LANParty DK X48-T2RS|2xAsus Radeon 3650|4GBxMushkin 4GB DDR2 1066MHz CL5|3xSeagate 500GB Barracuda ES.2 RAID0|Western Digital 300GB VelociRaptor|Zalman HD160 Plus Black

  4. #4
    Super Moderator Dragos Saraolu's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    3,467

    Default

    Ai incercat varianta cu cabluri SATA cu conectori la 90 grade? Poate iti incape asa, pacat de placa video.
    i7 920, Zalman CNPS10X Flex, DFI LP DK X58, 3x1024 Corsair 1333 MHz, EVGA GTX560 Ti FTW 1024 MB, Hitachi 40/120/320/500 GB, Recom PWS-EVO-BW, Sirtec 500W old style, HP P275 21"

  5. #5
    El Habanero h3x0r's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    1,506

    Default

    Eu as schimba galeata aia de intel,nu placa video...

    i7 920 C0 ES + Zerotherm Nirvana NV120
    Asus P6T Deluxe V2
    Sparkle 8800GT ( 740 @ 1.15V / 1850 / 950 ) (Thermalright HR-03 + Nexus 90)
    3*2Gb Team Xtreem DDR3 1600mhz cl8
    Corsair HX620


  6. #6
    B a n n e d M3kk's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Miercurea Ciuc
    Posts
    2,425

    Default

    Quote Originally Posted by h3x0r View Post
    Eu as schimba galeata aia de intel,nu placa video...
    Same here.
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    3Dmark2006 Score Calculator


    ---------------------------
    "Remember, when you are testing memory products, you are not only testing the memory, but essentially the motherboard capabilities."

  7. #7
    Member
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Bucuresti
    Posts
    97

    Default

    Quote Originally Posted by Dragos Saraolu View Post
    Ai incercat varianta cu cabluri SATA cu conectori la 90 grade? Poate iti incape asa, pacat de placa video.
    ratusca mi-a asamblat sistemul si l-a gandit in toate felurile. SATA sunt asezate in mirror si cu un conector la 90 de grade as mai castiga un port.
    Am ales placa intel din alte ratiuni. Compatibilitate cu un anume software.
    Q6600WC@3,2GHz|EVGA 680i Black Pearl|Leadtek 8800GTS WC|4GbxMushkin XP2-9200|2xRaptor 74Gb RAID0 WC|4xSeagate 320Gb RAID0 WC|A+ Black Pearl WC custom made
    QX9650WC@4GHz|Asus Rampage Extreme WC|Zotac 280GTX WC|4GBxMushkin DDR3 1800MHz CL7|2xVelociRaptor 300Gb RAID0|4xSeagate 1TB ES.2 RAID0|A+ Black Pearl WC custom made
    Q8200|DFI LANParty DK X48-T2RS|2xAsus Radeon 3650|4GBxMushkin 4GB DDR2 1066MHz CL5|3xSeagate 500GB Barracuda ES.2 RAID0|Western Digital 300GB VelociRaptor|Zalman HD160 Plus Black

  8. #8

    Default

    Ai putea sa pui un dongle PCI-4 Sata si ai rezolvat problema...

  9. #9
    OldSchool Clocker mittone2002's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    bucuresti
    Posts
    282

    Default

    dc nu schimbi racirea de pe video?
    2 rig-uri de colectie si un HP530 ... in rest ... Dell 2407 (A04) sa traiasca

  10. #10
    Your Best Dj 4 Events! DjLeco's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Bucuresti,Dr Taberei.
    Posts
    1,273

    Default A

    A aparut ceva racire pt GTX280?
    Thermalright sau ce?
    GAMING™: Sandy Bell 2600K@4800Mhz/1,320Vcore||Zalman Reserator Moded Watercooling GPU+CPU||MSI GTX 680 & Nvidia 3D Vision||ASRock P67 B3 Extreme 6||4Gb G.Skill RipjawsX@2133Mhz 8.10.10.28/1T@ 1,56V||2xCorsair Force 3 S-Ata 3SSD+6TB||Creative X-Fi Platinum Fatal1ty||Corsair TX850W||BenQ XL2410T 3D LED 120Hz||Antec 1200||Win Xp Pro+Win 7 Pro Licence

  11. #11
    Super Moderator Dragos Saraolu's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    3,467

    Default

    Thermalright HR03 GTX, la noi nu s-a adus inca.
    i7 920, Zalman CNPS10X Flex, DFI LP DK X58, 3x1024 Corsair 1333 MHz, EVGA GTX560 Ti FTW 1024 MB, Hitachi 40/120/320/500 GB, Recom PWS-EVO-BW, Sirtec 500W old style, HP P275 21"

  12. #12
    Your Best Dj 4 Events! DjLeco's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Bucuresti,Dr Taberei.
    Posts
    1,273

    Default Stiam

    Stiam de el dar credeam ca s-a adus si pe la noi, de asta ma miram...
    GAMING™: Sandy Bell 2600K@4800Mhz/1,320Vcore||Zalman Reserator Moded Watercooling GPU+CPU||MSI GTX 680 & Nvidia 3D Vision||ASRock P67 B3 Extreme 6||4Gb G.Skill RipjawsX@2133Mhz 8.10.10.28/1T@ 1,56V||2xCorsair Force 3 S-Ata 3SSD+6TB||Creative X-Fi Platinum Fatal1ty||Corsair TX850W||BenQ XL2410T 3D LED 120Hz||Antec 1200||Win Xp Pro+Win 7 Pro Licence

  13. #13
    Ninja diver clonitza's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    677

    Default

    Solutia lui Monstru e cea mai eleganta .. uite aici o lista dar mai gasesti si in alta parte.


  14. #14

    Default

    decat sa iei un produs din lista aia aja scump mai bine vinzi placa de baza si iti iei alta cu porturile sata pe lateral gen DFI cum am eu si eu am schimbat 2 placi de baza din cauza placilor video care imi acopereau anumite parti din placa de baza .... in final am ales dfi lanparty x38 t2r si sunt multumit

  15. #15
    Member
    Join Date
    May 2005
    Location
    Timisoara
    Posts
    106

    Default

    Am eu DFI UT X48-T2R de vanzare daca te intereseaza .
    Intel Q9450@3.8|Lian Li PC-A16b w 1000HX|Asus P5Q Deluxe|Thermalright Ultra120Extreme|Mushkin Redline 4GB|Sapphire 4870x2|WD Velociraptor 150GB+WD 6400AAKS|HP LP2475W|Logitech Mx518+Steelseries Qck+Logitech CK200

  16. #16

    Default

    Omul nu o sa schimbe placa de baza din motive foarte intemeiate.

  17. #17

    Default

    Quote Originally Posted by Monstru View Post
    Omul nu o sa schimbe placa de baza din motive foarte intemeiate.
    eu i-am zis o solutie daca tine cont de ea bine daca nu nu am bag mai departe nu stiu ce nevoi are

    oricum din cate am observat nu cred ca exista placa video ati sau nvidia la fel de performante ca cea pe care o are acum sa nu ii ocupe porturile sata... poate doar ceva cu racire pe apa ... cine stie??? keep looking

  18. #18
    Ninja diver clonitza's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    677

    Default

    S-ar putea sa incapa un cablu la 90 de grade indoit un pic si pe al doilea port sata care e inspre pci-ex .. dar fara poze cu placa video instalata nu-mi dau seama cat loc are intre porturile sata si pci-ex ca sa indoaie cablul


  19. #19
    Your Best Dj 4 Events! DjLeco's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Bucuresti,Dr Taberei.
    Posts
    1,273

    Default De

    De curiozitate, CE SOFT iti merge pe placa aia Intel, si NU merge pe ALTA PLACA cu chipset X48?
    Cred ca NU sint singurul curios...
    GAMING™: Sandy Bell 2600K@4800Mhz/1,320Vcore||Zalman Reserator Moded Watercooling GPU+CPU||MSI GTX 680 & Nvidia 3D Vision||ASRock P67 B3 Extreme 6||4Gb G.Skill RipjawsX@2133Mhz 8.10.10.28/1T@ 1,56V||2xCorsair Force 3 S-Ata 3SSD+6TB||Creative X-Fi Platinum Fatal1ty||Corsair TX850W||BenQ XL2410T 3D LED 120Hz||Antec 1200||Win Xp Pro+Win 7 Pro Licence

  20. #20

    Default

    mda ar putea sa ne lamureasca poate il ajutam cu un sfat sa nu vand placa degeaba

    sau poate vrea sa isi ia alta ? cine stie

  21. #21
    Member
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Bucuresti
    Posts
    97

    Default

    Deci MB nu schimb sub nicio forma. E vorba de compatibilitatea 100% cu AVID DS.
    Am exclus deocamdata un controller cu 4 SATA2 deoaresce un Intel bate spre 2000 RON si nu am certitudinea ca e compatibil cu soft-ul meu.
    Daca nu reusesc s-o dau la o suma decenta o sa pun WC si pe ea.
    Orisicat am comandat o pocnitoare de 3650 pana apare o solutie si am pus Zotac-ul la conservat. Nu doream sa pun apa deoarsece necesita si un al doilea circuit separat. Placa e un mic cazan.
    Multumesc pentru sfaturi si interes.
    Q6600WC@3,2GHz|EVGA 680i Black Pearl|Leadtek 8800GTS WC|4GbxMushkin XP2-9200|2xRaptor 74Gb RAID0 WC|4xSeagate 320Gb RAID0 WC|A+ Black Pearl WC custom made
    QX9650WC@4GHz|Asus Rampage Extreme WC|Zotac 280GTX WC|4GBxMushkin DDR3 1800MHz CL7|2xVelociRaptor 300Gb RAID0|4xSeagate 1TB ES.2 RAID0|A+ Black Pearl WC custom made
    Q8200|DFI LANParty DK X48-T2RS|2xAsus Radeon 3650|4GBxMushkin 4GB DDR2 1066MHz CL5|3xSeagate 500GB Barracuda ES.2 RAID0|Western Digital 300GB VelociRaptor|Zalman HD160 Plus Black

  22. #22
    Ninja diver clonitza's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    677

    Default

    Ha! eram sigur ca il folosesti pentru asa ceva .. poate te gandesti candva sa-ti iei un quadro


  23. #23

    Default

    Nu prea ii foloseste Quadro pentru Avid.... Oricum, daca tot a asamblat ratusca sistemul...inca un circuit de racire pe apa nu va pune o problema atat de mare. BTW, diferente ceva fata de vechiul sistem ai observat in editare?

  24. #24
    Member
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Bucuresti
    Posts
    97

    Default

    Inca nu are OS. De luni incolo. Revin cu niste print screen-uri despre raid-uri. Sper sa fie ceea ce asteptam.
    A! Si nu gasesc un M-audio nici cu arcanul. Ca AVID-ul nu porneste decat cu vreo 2-3 placi.
    Q6600WC@3,2GHz|EVGA 680i Black Pearl|Leadtek 8800GTS WC|4GbxMushkin XP2-9200|2xRaptor 74Gb RAID0 WC|4xSeagate 320Gb RAID0 WC|A+ Black Pearl WC custom made
    QX9650WC@4GHz|Asus Rampage Extreme WC|Zotac 280GTX WC|4GBxMushkin DDR3 1800MHz CL7|2xVelociRaptor 300Gb RAID0|4xSeagate 1TB ES.2 RAID0|A+ Black Pearl WC custom made
    Q8200|DFI LANParty DK X48-T2RS|2xAsus Radeon 3650|4GBxMushkin 4GB DDR2 1066MHz CL5|3xSeagate 500GB Barracuda ES.2 RAID0|Western Digital 300GB VelociRaptor|Zalman HD160 Plus Black

  25. #25
    Member
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Bucuresti
    Posts
    97

    Default

    1200 Ron!
    Q6600WC@3,2GHz|EVGA 680i Black Pearl|Leadtek 8800GTS WC|4GbxMushkin XP2-9200|2xRaptor 74Gb RAID0 WC|4xSeagate 320Gb RAID0 WC|A+ Black Pearl WC custom made
    QX9650WC@4GHz|Asus Rampage Extreme WC|Zotac 280GTX WC|4GBxMushkin DDR3 1800MHz CL7|2xVelociRaptor 300Gb RAID0|4xSeagate 1TB ES.2 RAID0|A+ Black Pearl WC custom made
    Q8200|DFI LANParty DK X48-T2RS|2xAsus Radeon 3650|4GBxMushkin 4GB DDR2 1066MHz CL5|3xSeagate 500GB Barracuda ES.2 RAID0|Western Digital 300GB VelociRaptor|Zalman HD160 Plus Black

  26. #26
    Member
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Bucuresti
    Posts
    97

    Default

    1100 sau ramane in sistem si pun WC. Valabil pana duminica.
    Q6600WC@3,2GHz|EVGA 680i Black Pearl|Leadtek 8800GTS WC|4GbxMushkin XP2-9200|2xRaptor 74Gb RAID0 WC|4xSeagate 320Gb RAID0 WC|A+ Black Pearl WC custom made
    QX9650WC@4GHz|Asus Rampage Extreme WC|Zotac 280GTX WC|4GBxMushkin DDR3 1800MHz CL7|2xVelociRaptor 300Gb RAID0|4xSeagate 1TB ES.2 RAID0|A+ Black Pearl WC custom made
    Q8200|DFI LANParty DK X48-T2RS|2xAsus Radeon 3650|4GBxMushkin 4GB DDR2 1066MHz CL5|3xSeagate 500GB Barracuda ES.2 RAID0|Western Digital 300GB VelociRaptor|Zalman HD160 Plus Black

  27. #27
    ...work in progress.. porcofon's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    bucuresti
    Posts
    124

    Default

    Quote Originally Posted by Razvanell View Post
    E vorba de compatibilitatea 100% cu AVID DS.
    scuze de offtopic. din ce am vazut din link-ul dat de tine avid ds e o combinatie de after effects si shake?
    "Nothing great in the world has been accomplished without passion." Georg Wilhelm Friedrich Hegel

  28. #28

    Default



    Nu...Avid este un software profesional pentru editare video, folosit pe larg in industria cinematografica/publicitara. Daca vrei sa ii gasesti un echivalent de la Adobe, acesta ar fi gasit sub combinatia Premiere + After Effects.

  29. #29
    ...work in progress.. porcofon's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    bucuresti
    Posts
    124

    Default

    Quote Originally Posted by Monstru View Post


    Nu...Avid este un software profesional pentru editare video, folosit pe larg in industria cinematografica/publicitara. Daca vrei sa ii gasesti un echivalent de la Adobe, acesta ar fi gasit sub combinatia Premiere + After Effects.
    multam monstru... stiu ce e avid. lucrez cu el. respectiv acasa avid liquid iar la serviciu avid xpress dv.
    nu stiu ce e aceasta versiune de avid, respectiv DS. din screenshot-ul pe care l-am vazut pe site si din ce am citit ca face am dedus echivalenta cu after si/sau shake (shake e o solutie de postprocesare video ceva mai puternica decat after effects dar mult mai greoaie). am sa rasfoiesc mai atent siteul sa ma lamuresc danke
    "Nothing great in the world has been accomplished without passion." Georg Wilhelm Friedrich Hegel

  30. #30

    Default

    Scuzele mele, nu stiam ca butonezi din astea, ca nu ma apucam altfel sa te "invat" chestii evidente

    Din cate stiu DS integreaza ceva grafica (deci contrar cu ceea ce am spus eu mai sus chiar foloseste quadro ).

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [hwbot] 3Dmark06 ranking
    By mbot in forum Hwbot.org Ranking
    Replies: 939
    Last Post: 31-10-2011, 16:27
  2. [hwbot] 3DMark05 ranking
    By mbot in forum Hwbot.org Ranking
    Replies: 987
    Last Post: 10-02-2010, 16:03
  3. ANUNT BFG: REBATE <120 USD pentru anumite GTX 260 si 280
    By Varzmaster in forum General Hardware
    Replies: 1
    Last Post: 08-08-2008, 23:14
  4. Schimb Asus 7900 GTX 512 DDR3
    By Bebe in forum Closed
    Replies: 9
    Last Post: 10-04-2007, 16:16
  5. Replies: 6
    Last Post: 11-06-2006, 18:56

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •