Am avut o perioada de timp modelul cu heatsink al DFI P35-T2R. Dupa o perioada de timp m-am gindit sa imi iau totusi versiunea cu heatsink si de cind am cumparat placa am tinut-o ca sa zic asa la relanti, totul default, era vara, cald, nu mi-am batut capul si nici chef de tuning nu am avut Azi mi-a venit un pic chef de butonat la sistem si am zis sa incerc sa urc procesorul asa cum il tineam pe versiunea heatsink prin iarna-primavara. Am setat din primaFSB 500, multiplicator 7,5 iar memoriile le-am pus in ca sa imi stea la 1200, setari care au mers fara probleme pe placa anterioara. Mda am uitat sa precizez ca procesorul e un E8500 iar ramii Crucial 2x1GB cu D9GMH, sursa Corsair 520HX. Ehhh... dupa restart nu a mai fost chip sa mai bootez. Pe display imi afiseaza C1. Am incercat sa resetez bios, scos bateria, resetat din jumper ul al doilea de linga cel de reset cmos, am incercat si cu jumperul de safe boot. Nimic. Am incercat EZ reset apasind simultan butoanele de reset si power.
M-a lasat fara replica placa asta, ok am incercat sa overclockez un pic, poate ca m-am hazardat la prea mult dar totusi, e un DFI, chiar asa la prima incercare sa se duca naibii aaa de fapt ce? chipul de bios?
Colac peste pupaza am ratacit si factura + garantia.
Nu stiu ce sa fac, sa incerc sa mai tin bateria scoasa ... sa hmm caut pe undeva sa incerc sa reflash-uiesc biosul (poate ma indrumati spre cineva caruia sa ii trimit chipul de bios sau chiar si placa cu totul).