Precum stiti, ne-am calificat in finala Biostar si astazi e ultima zi din concurs. Rezultatele mele sunt aici, precum si cateva poze din cursul sesiunii de teste.
Actiunea s-a desfasurat in camera mortii, cu un ajutor nepretuit din partea lui sang. Dupa ce am vazut ca totul merge din ce in ce mai bine am fost atat de prinsi incat ne-am oprit abia la 6 dimineata; la 8 el trebuia sa fie la munca.
Am folosit pentru prima data un "coolbox", o cutie inchisa aproape complet in care sta sistemul. Azotul se toarna in tub prin palnii/furtune si se evapora in mare parte in interiorul cutiei, iar excesul de aer initial iese afara prin gaurile din partea de sus, lasand platforma scufundata in azot in stare gazoasa dar foarte rece si fara pic de continut de umiditate. Sistemul merge atat de bine incat pe spatele placii nu am folosit decat un strat de hartie adeziva drept izolatie, si totul a mers perfect pentru multe ore.
Configuratia de bench:
Biostar T-Power I45 no mods
E8600 @ 6507 Mhz
2x1Gb Team Xtreem DDR1066 @ 650Mhz 4-4-4-9 3.2V
EVGA 8400 GS
Ultra-X 1600W (, sistemul consuma 270W in full load)
CSX 30GB SSD
Windows XP SP2
Din pacate tweaking-ul de SuperPi nu e specialitatea mea si am decis sa ma concentrez mai mult pe performanta bruta. Memset-ul va arata cam despre ce e vorba, desi pentru setarile astea am avut nevoie de un voltaj urias in memorii. Partea buna e ca aerul extrem de rece din cutie le-a tinut in viata pentru cateva ore la voltajul asta, si nu au dat nici un semn de degradare.
In mod oficial maine dimineata se inchide concursul, puteti urmari aici evolutiile celorlalti concurenti.

.
, sistemul consuma 270W in full load)
Reply With Quote

.Greseala lui,nu a vrut sa mearga mai sus cand trebuia 

(Matei pe 4 cu toate problemele !)