Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bbcode.php on line 2968
Ce router wifi poate duce 100mbps wan to lan (fara bridge)
Results 1 to 15 of 15

Thread: Ce router wifi poate duce 100mbps wan to lan (fara bridge)

  1. #1
    HabarNam zap's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    crazypc.ro HQ
    Posts
    237

    Default Ce router wifi poate duce 100mbps wan to lan (fara bridge)

    Salut,

    Caut un router wireless sa poata duce o rata sustinuta de 100mbps intre portul de WAN si LAN (fara bridge). Stiti vreunul ?
    Pana acum mai mult de 4.5 MB/s = ~ 35 mbps n-am scos pe nici un Asus (WL-520GC/GU/ 500w premium)

    Merci

    LE : am gasit ceva http://www.smallnetbuilder.com/compo...rt/Itemid,189/
    Last edited by zap; 19-12-2008 at 09:51.

  2. #2

    Default

    DIR-855 de la D-Link [Xtreme N Duo Media Router] duce 330 Mbps si costa ~900 ron. L-am testat personal .. e o bijuterie. Si fratiorul mai mic Dir-655 se descurca bine .. daca bugetul este o problema

  3. #3

    Default

    DIR-655 cum e ca si router (excluzand performanta)? Deocamdata am un WRT54GL overclockat la 250 MHz si cu Tomato tine cam 6 MB/s (~48 Mbps) prin PPPoE si ma gandeam sa-l inlocuiesc.
    show version | include ([0-9]*)(_\1)+

  4. #4

    Default

    De Dir-655 am fost foarte incantat. Testat pe abonamentul Internet Large [20 Mbps] de la UPC folosind 3 laptopuri identice Sony Vayo intr-un apartament cu 4 camere. La 100% signal strength trece prin beton ca prin branza. Se configureaza foarte usor, fie din setup-ul ce ruleaza de pe CD fie prin interfata de browser. Ca si performanta este peste multe routere mai scumpe care se gasesc la noi pe piata: suporta cu usurinta 200 conexiuni simultane si viteze de 220Mbps WAN-LAN. Eu l-am luat pentru un prieten acum vreo 2 luni la 380ron de la torrent, acum vad ca e mai scump dar merita. Faza e sa gasesti si adaptoare pe masura, un pic mai greu pe la noi. Bafta!

  5. #5
    Member madhorsefuzzy's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Bucuresti
    Posts
    117

    Default

    Quote Originally Posted by zap View Post
    Pana acum mai mult de 4.5 MB/s = ~ 35 mbps n-am scos pe nici un Asus (WL-520GC/GU/ 500w premium)
    Daca mai la indemana Asus 500W Premium pune-i Oleg's firmware ultima versiune. Link.
    Eu pe un Asus WL500g Premium V1 (identic cu WL500W Premium mai putin partea de wireless) am obtinut pe RDS in dc++ 8,5MB/s.

  6. #6
    الفتوّة sammurai's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Iasi
    Posts
    876

    Default

    Asus WL-500 cu firmware original duce pana la 7 Mb/s de pe torenti. DC++ nu am incercat niciodata.
    i920 D0@testing|| True Black || DFI X58-t3eh8 || BFG 295GTX single pcb|4GB Corsair 1600mhz | 2*Velociraptor 150GB | 2*640GB AAKS | Altec Lansing VS4121 | Logitech MOMO | Case Chieftec | PSU Corsair TX750 | Logitech G9 | Razer Lycosa

  7. #7

    Default

    Eu am DGL 4300 gaming, maxim ce am vazut de pe torrenti a fost 22 MB/s, are wan pe 100 si lan pe 1000, eventual pot testa daca vrei si altceva, si fac trafic cam 300-500 gb zilnic.
    Q6600@ 3.8 Ghz | Scythe Infinity dual fan | Asus P5K Deluxe Wifi| EVGA 9800 GTX 820/2400 | Corsair DHX4GB |CORSAIR PSU-620HX | 2XWD80JD RAID 0 & 3X WD5000AAKS | Pioneer 20X 215 SATA | Cooler Master 690 CASE | Dell E228WFP 22" | Logitech Elite & Razer Diamondback & Func 1030 black | Winfast PVR3200 PcieX | X-Fi Extreme Music |Logitech Z4e & Altec Lansing AHP 512 | D-LINK Gaming Router 4300, Saitek P2600 Rumble Pad.
    http://www.hwbot.org/user.do?userId=11339

  8. #8
    Adminisrtator dios's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Bucureşti
    Posts
    4,063

    Default

    Pai cum ai reusit 22MB/s, cand maximul teoretic de la Wan este ~12,5MB/s?
    Aficionado

    Aficionado

  9. #9

    Default

    Trendnet TEW-633GR. Duce 200Mbps+ WAN-LAN.
    i7 920 D0 4.2 Ghz HT ON, Prolimatech Megahalems, Mushkin 1866@ 2000Mhz, Zotac GTX 260, WD 640GB AALS, Antec 300.

  10. #10

    Default

    new user :-p topicul are ~ 1anisor vechime

  11. #11
    Adminisrtator dios's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Bucureşti
    Posts
    4,063

    Default

    Si ce daca, subiectu e de actualitate
    Aficionado

    Aficionado

  12. #12
    Member aurelian17's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Galati
    Posts
    270
    [ C2D E8400 | Scythe Andy Sammurai Master | Gigabyte EP45UD3R | Crucial Ballistix Tracer 2x1gb + Mushkin 2x2gb 1066 black + Team Xtreem 2x2gb 1066 | BFG GTX260MAXCORE/XFX 8400GS | Benq FP73G | Raid0: 2xWD AAKS 320gb +Samsung 320Gb | Creative X-fi XTreme Gamer Fatal1ty Pro + Creative Inspire 4400 | Corsair 520HX | ANTEC 1088AMG | APC CS 500VA]

  13. #13
    Performance Fan Boggy's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Pe ecranul monitorului tau
    Posts
    676

    Default

    Router noob here. Vroiam sa fac topic nou, dar se pare ca nu e nevoie. Am pus un router Asus RT-G32 sa prinda si taica-miu net pe wireless la laptop. Banda mi-a fost nimicita crunt, acum prind MAXIM 4-4,5mB/s... E fooooarte enervant, de la 12-13 cat prindeam inainte. Deci routerul e de vina? Credeam ca e o limitare a lui catre fiecare lan port, dar care se poate "rezolva" prin 2-3 click-uri. Care e treaba cu bridge?
    Boggy doesn't have a computer. Just a basement full of Asian kids that memorize numbers.

    Q6600 G0@ 2,8GHz, P5N32-E SLI Plus, A-Data Extreme Vitesta 2x1GB 4-4-4-8 @833Mhz, Sapphire HD4850 Dual Slot @ 700/2240, WD1600JB 160GB IDE + WD6400AAKS 640GB SATAII, Sirtec 500W... Aaa, era sa uit: Neon rosu in carcasa

  14. #14

    Default

    Eu am schimbat WRT54GL-ul cu un D-link DIR-655.
    Tine fara niciun fel de probleme 100Mbps+ (trag de pe net cu 11MB/s sustinut), teoretic tine ~260Mbps WAN-to-LAN.
    Routerul are acum ~40zile uptime, no stability issues.
    Am dat pe el 2.5mil (sh, dar in garantie) - multumit de el.
    i7 920 D0 4.2 Ghz HT ON, Prolimatech Megahalems, Mushkin 1866@ 2000Mhz, Zotac GTX 260, WD 640GB AALS, Antec 300.

  15. #15
    Registered User
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    3

    Default

    Poate unele routere wireless cu Cisco?
    Last edited by Fridaski; 26-11-2013 at 12:21.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 28 - 1 Mai 2006 - Mamaia
    By Don Corleone in forum Community
    Replies: 24
    Last Post: 21-06-2006, 16:54

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •