Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bbcode.php on line 2958

Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bbcode.php on line 2958

Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bbcode.php on line 2958

Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bbcode.php on line 2958
3700+ revine :yepp:
Results 1 to 23 of 23

Thread: 3700+ revine :yepp:

  1. #1
    OC Club Leader xwoodoo's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    893

    Default 3700+ revine :yepp:

    Nostalgie ...
    Am testat la intimplare un 3700 + pe DFI ultraD cu 2x1G infineon .
    Mi se pare impresionant . Tine prime 3.15G la 1.4v .
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	3700+KING_3-1G_allnite.JPG 
Views:	240 
Size:	358.9 KB 
ID:	18577  
    The truth is beyond us ...

  2. #2
    Member
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    C14 Complex TM
    Posts
    411

    Default

    cat costa?
    [Intel] E8400 | [Gigabyte] EP45-UD3 | [AC] Freezer7 Pro | [A-DATA] DDR2 800 2x2GB | [Gainward] Bliss 8800GT Golden Sample | [Leadtek] WinFast TV2000XP Global CX23883 | [WD] WD6400AAKS | [Samsung] SH-S203B | [Antec] EarthWatts 430W | [Samsung] 2243NW

  3. #3
    pui de raton spiderr's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Bucuresti
    Posts
    1,853

    Default

    Bun!...revine, revine... dar baga si tu un 3dmark ceva cu un 8800 eventual

    ninjas killed my family ==> need more money for kung-fu lessons

  4. #4

    Default

    Ma abonez si eu la unul similar, daca ai?

  5. #5
    I***t Inside pasatoiutd's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Bucuresti
    Posts
    2,139

    Default

    Pune-l pe Prommy si da-i peste nas astuia:
    http://www.xtremesystems.org/forums/...d.php?t=126970
    Canon 30D + BG-E2, Canon 20D, Tokina 12-24 F/4, Canon EF 24-105 F/4 L IS USM, Canon EF 50mm F/1.4 USM, Canon EF 100mm F/2 USM, Tokina 100mm F/2.8 macro, Canon EF 70-200 F/4 L USM, Canon 70-300 F4-5.6 IS USM, TC Tamron SP 1.4x, Kenko Extension Tubes (12mm, 20mm, 36mm); Canon Speedlite 430EX, Canon Speedlite 580EX II etc.; Manfrotto 190ProB

  6. #6
    OC Club Leader xwoodoo's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    893

    Default

    Pun zilele astea . Am vreo 3 bucati trebuie sa le testez .Sper sa nu aiba cold bug .
    The truth is beyond us ...

  7. #7
    Crazypc Club PISU670's Avatar
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    BADA BING!
    Posts
    670

    Default

    BuHAHAHA, CAT COSTA?
    Am si io unu aciu, 3g cu 1,45..
    Cold bug..mai mult ca sigur are

  8. #8
    B a n n e d M3kk's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Miercurea Ciuc
    Posts
    2,423

    Default

    1.43 vrei sa spui
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    3Dmark2006 Score Calculator


    ---------------------------
    "Remember, when you are testing memory products, you are not only testing the memory, but essentially the motherboard capabilities."

  9. #9

    Default

    Şi eu vreau.

  10. #10
    OldSchool Clocker V0rt3x's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    In inima Ardealului
    Posts
    485

    Default

    OMG.. insane CPU

    Quote Originally Posted by pasatoiutd
    Pune-l pe Prommy si da-i peste nas astuia:
    http://www.xtremesystems.org/forums/...d.php?t=126970
    daca te uiti atent.. procul aluia poate prime la 3270 cu 1.36V
    Last edited by V0rt3x; 29-01-2007 at 15:00.
    Rig 1:
    Abit NF7 v2.0 (L12 mod, VDD mod, VDIMM mod, VDrop mod, VCore VR mod, BIOS mod) /dead AGP slot / dead VDimm VRM
    Tbred B 1700+ JIUHB DLT3C @ 245x8 = 1960MHz - 1.45V daily
    2x256MB Kingston HyperX OldSchool BH-5 1:1 2-2-2-11
    Rig 2:
    ASUS P5K-E
    Intel E8200 @ 4200MHz (525 x 8)
    under Tuniq Tower 120 @1100rpm
    2x1GB A-Data Value 667 @ 1050MHz
    Corsair 450W

  11. #11
    I***t Inside pasatoiutd's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Bucuresti
    Posts
    2,139

    Default

    Quote Originally Posted by V0rt3x
    daca te uiti atent.. procul aluia poate prime la 3270 cu 1.36V
    Da, dar tipul ala este pe aer rece/apa rece. Catalin poate sa il puna pe Prommy sau Vapochill si in cazul asta se cam schimba datele problemei.
    Numai sa nu aiba cold-bug ...
    Canon 30D + BG-E2, Canon 20D, Tokina 12-24 F/4, Canon EF 24-105 F/4 L IS USM, Canon EF 50mm F/1.4 USM, Canon EF 100mm F/2 USM, Tokina 100mm F/2.8 macro, Canon EF 70-200 F/4 L USM, Canon 70-300 F4-5.6 IS USM, TC Tamron SP 1.4x, Kenko Extension Tubes (12mm, 20mm, 36mm); Canon Speedlite 430EX, Canon Speedlite 580EX II etc.; Manfrotto 190ProB

  12. #12
    Motan agresif Neo's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    The Emerald Dream
    Posts
    2,314

    Default

    Quote Originally Posted by xwoodoo
    Nostalgie ...
    Am testat la intimplare un 3700 + pe DFI ultraD cu 2x1G infineon .
    Mi se pare impresionant . Tine prime 3.15G la 1.4v .
    Bă, sincer recunoaşte că ai călcat în ceva acum ani de zile şi nu ţi-ai spălat adidaşii
    Stop being bad.



  13. #13
    الفتوّة sammurai's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Iasi
    Posts
    876

    Default

    Quote Originally Posted by xwoodoo
    Mi se pare impresionant
    si mie

    Sunt curios cat duce pe apa...
    i920 D0@testing|| True Black || DFI X58-t3eh8 || BFG 295GTX single pcb|4GB Corsair 1600mhz | 2*Velociraptor 150GB | 2*640GB AAKS | Altec Lansing VS4121 | Logitech MOMO | Case Chieftec | PSU Corsair TX750 | Logitech G9 | Razer Lycosa

  14. #14
    OldSchool Clocker V0rt3x's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    In inima Ardealului
    Posts
    485

    Default

    cum zice si pasatoiutd, sa speram ca nu are cold-bug..
    si sa il vedem sub prommie
    Rig 1:
    Abit NF7 v2.0 (L12 mod, VDD mod, VDIMM mod, VDrop mod, VCore VR mod, BIOS mod) /dead AGP slot / dead VDimm VRM
    Tbred B 1700+ JIUHB DLT3C @ 245x8 = 1960MHz - 1.45V daily
    2x256MB Kingston HyperX OldSchool BH-5 1:1 2-2-2-11
    Rig 2:
    ASUS P5K-E
    Intel E8200 @ 4200MHz (525 x 8)
    under Tuniq Tower 120 @1100rpm
    2x1GB A-Data Value 667 @ 1050MHz
    Corsair 450W

  15. #15
    Bunny Fastard Caligula's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Clubul Violatorilor de Imbecili
    Posts
    1,455

    Default

    Intr-adevar nostalgie. Farewell A64.

    A guilty conscience is more honorable than regret.

  16. #16
    Best OC money can buy OCboy's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Ploiesti
    Posts
    461

    Default

    Uite aici ceva asemanator.Cel mai rasarit al meu face prime 3168 pe un katana in camera fara voltaj sau nik altceva.

    http://www.perfectpc.ro/magazin/inde...mart&Itemid=26
    TV + PS2@......n-a prea tinut la OC

  17. #17
    Overclocked
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Giurgiu
    Posts
    564

    Default

    Apar tot mai multe 3700+ capabile de 3GHz. Impressive.

  18. #18
    Best OC money can buy OCboy's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Ploiesti
    Posts
    461

    Default

    Azi incerc un print screen pe la 3.5 pe nitica apa ...sa vedem.Treaba e ca procul e un best buy astfel.Adik iti iei in jur de 3 mil ceva capabil fara tweakuri si memorii suparate de un sub 30sec in spi 24/24.
    TV + PS2@......n-a prea tinut la OC

  19. #19

    Default

    Vudule răspunde la PM.

  20. #20

    Default

    Eu ma intreb cum de reusiti asa frecvente ca al meu nu trece de 2550MH, in fine poate am prins eu unul mai putin oc!

  21. #21

    Default

    Avanger....greu de crezut....orice sandy duce un 2700Mhz acolo. Ce revizie ai?

  22. #22

    Default

    Pai am revizia E6 care se zice ca e limitata la 2800MH, in fine poateo fii ceva in sistem care e factor limitator. Cred ca am prins eu unul mai slab la ok ce sa zic!!

  23. #23

    Default

    Citeste bine semnatura mea (E6 @3010, sau 3100 E6 al lui Korby) si mai cauta prin thread-urile acestui site.Sigur o sa gasesti cateva exemple de E6 care au sarit 3Ghz.

    Hai sa nu-i mai poluam thread-ul lui xwodoo (care tot nu ne-a spus ce a facut cu al lui).

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 12
    Last Post: 11-11-2007, 14:05
  2. COOLER A64 San Diego 3700
    By smenosmen in forum Crazy Cooling
    Replies: 4
    Last Post: 07-08-2006, 20:10
  3. P4 660 ES :yepp:
    By xwoodoo in forum Intel
    Replies: 22
    Last Post: 08-08-2005, 10:19
  4. SCHIMB: Antec 1080AMG pe 3700 BQE
    By dios in forum Closed
    Replies: 4
    Last Post: 27-10-2004, 14:49

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •