Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 61 to 71 of 71

Thread: NFS Undercover

  1. #61
    Member xplaur's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Brasov
    Posts
    344

    Default

    Quote Originally Posted by Boggy View Post
    Joci acelasi NFS pe care l-am jucat si eu??
    L-am, pus si e eu, de curiozitate, pe plasma in 1920x1080p si experienta e usor diferita, in sensul bun ( imaginea parca mai cizelata la rezolutia aia, diagonala mai mare, pozitia de joc mai confortabila in combinatia joystick+ canapea). De asemenea, ochimetric vorbind, nu am sesizat caderi de framerate.

  2. #62
    Ninja diver clonitza's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    677

    Default

    Zi-mi si mie daca foloseai monitorul si plasma deodata sau doar plasma .. mie imi crapa in dual .. damn nvidia cu driverele lor ..


  3. #63
    Performance Fan Boggy's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Pe ecranul monitorului tau
    Posts
    676

    Default

    Quote Originally Posted by clonitza View Post
    [...]damn nvidia cu driverele lor ..
    Am trait s-o aud si pe-asta
    Boggy doesn't have a computer. Just a basement full of Asian kids that memorize numbers.

    Q6600 G0@ 2,8GHz, P5N32-E SLI Plus, A-Data Extreme Vitesta 2x1GB 4-4-4-8 @833Mhz, Sapphire HD4850 Dual Slot @ 700/2240, WD1600JB 160GB IDE + WD6400AAKS 640GB SATAII, Sirtec 500W... Aaa, era sa uit: Neon rosu in carcasa

  4. #64
    Member xplaur's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Brasov
    Posts
    344

    Default

    Nu am incercat DualView, desi, in mod curent asa este, monitorul pe DVI-VGA si plasma pe DVI-HDMI. Acel mic test a fost facut doar cu televizorul conectat la calculator (stai linistit, nici driverele ATI nu sunt mai breze, deja m-am saturat de mesaje gen stop and recover).

  5. #65
    Ninja diver clonitza's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    677

    Default

    Pai Boggy ieri nu prea am avut timp sa reinstalez driverele la o versiune precedenta dar cu acestea noi pe langa faptul ca ne-am n-am reusit sa pornes in dual vre-un joc pe TV pentru ca se bloca .. m-am trezit cu freez-uri frecvente cat timp era TV-ul conectat .. am crezut ca i-ar s-a bulit hdd-ul .. am scos cablul hdmi de pe placa video si totul e ok .. mentionez ca 1 luna am mersi cu driverele vechi fara probleme .. so .. de-aia damn nvidia drivers .. care cica la ultima versiune trebuiau sa aduca adevarate imbunatatiri in lucrul cu dualview ..


  6. #66
    Performance Fan Boggy's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Pe ecranul monitorului tau
    Posts
    676

    Default

    Inteleg ca sunt probleme. Nimic nu e perfect. Dar eu ma refeream la faptul ca sunt 2 producatori de placi video, iar dintre ei nVidia "le are" cel mai bine cu driverele.
    Boggy doesn't have a computer. Just a basement full of Asian kids that memorize numbers.

    Q6600 G0@ 2,8GHz, P5N32-E SLI Plus, A-Data Extreme Vitesta 2x1GB 4-4-4-8 @833Mhz, Sapphire HD4850 Dual Slot @ 700/2240, WD1600JB 160GB IDE + WD6400AAKS 640GB SATAII, Sirtec 500W... Aaa, era sa uit: Neon rosu in carcasa

  7. #67
    Ninja diver clonitza's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    677

    Default

    Normal .. ati s-au chinuit de cand ii stiu sa scoata drivere ok.


  8. #68
    El Habanero h3x0r's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    1,506

    Default

    Cum fac sa scot motion blur ? Ca nu am gasit pana acum in setari...

    i7 920 C0 ES + Zerotherm Nirvana NV120
    Asus P6T Deluxe V2
    Sparkle 8800GT ( 740 @ 1.15V / 1850 / 950 ) (Thermalright HR-03 + Nexus 90)
    3*2Gb Team Xtreem DDR3 1600mhz cl8
    Corsair HX620


  9. #69
    Performance Fan Boggy's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Pe ecranul monitorului tau
    Posts
    676

    Default

    Quote Originally Posted by h3x0r View Post
    Cum fac sa scot motion blur ? Ca nu am gasit pana acum in setari...
    Banuiesc ca e vre-o setare prin vre-un .cfg, pe undeva...
    Boggy doesn't have a computer. Just a basement full of Asian kids that memorize numbers.

    Q6600 G0@ 2,8GHz, P5N32-E SLI Plus, A-Data Extreme Vitesta 2x1GB 4-4-4-8 @833Mhz, Sapphire HD4850 Dual Slot @ 700/2240, WD1600JB 160GB IDE + WD6400AAKS 640GB SATAII, Sirtec 500W... Aaa, era sa uit: Neon rosu in carcasa

  10. #70
    Retired!
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Brasov
    Posts
    839

    Default

    scazand cu un nivel "World Details" in options banuiesc..

  11. #71
    Pepsi cooled. Twist Lemon Cosmo Kramer's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Marghita
    Posts
    406

    Default

    Da, îl pui pe Low şi arată cel mai bine. Eu cel puţin aşa îl joc, cu toate la maxim şi World Effects pe Low şi sunt mulţumit de cum arată, se putea şi mai bine dar merge şi aşa. Maşinilor văd că li s-a acordat mai multă atenţie, arată destul de bine.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •