Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bbcode.php on line 2958
Fallout 3
Results 1 to 8 of 8

Thread: Fallout 3

  1. #1
    Ninja diver clonitza's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    677

    Default Fallout 3

    Fallout 3 is such an embarrassment of riches, it's hard to know where to begin. The news is definitely good though, because whichever way you stack it up it qualifies as a landmark game. Like BioShock and Oblivion, unpicking its merits is something of a Gordian knot. But that is, of course, precisely its charm.

    The bedrock, as you would hope, is the game's immensely well-realised and beautiful openworld. Arty, varied and epic, it's crafted with attention to detail, housing secrets, lies, hopeless ambition and revenge. The Capital Wasteland has a palpable sense of place, where even the more obscure backwaters hide pleasing diversions, intriguing characters and curious sub-plots ... (EUROGAMER)

    Mai multe pe Gamespot
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	918428_20080930_screen008.jpg 
Views:	155 
Size:	352.3 KB 
ID:	34748   Click image for larger version. 

Name:	918428_20081027_screen004.jpg 
Views:	153 
Size:	259.1 KB 
ID:	34749  


  2. #2
    Moderator poparamiro's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Arad
    Posts
    1,825

    Default

    Pentru cine are probleme (crash-uri) cu fallout 3 si are in sistem Xonar D2, trebuie dezactivat DS3D GX mode - butonul GX din dreapta jos de pe Audio center.
    Eu am incercat toate variantele posibile (xp 32, vista 64, drivere etc.) sa-l fac sa mearga - la new game iesea in desktop, numai dezactivarea ds3d a rezolvat problema.
    MAI BINE RAMINEAM LA KR7A-RAID

  3. #3

  4. #4
    Moderator poparamiro's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Arad
    Posts
    1,825

    Default

    Quote Originally Posted by gaby91 View Post
    Si aici se vede inutilitatea quadurilor in jocuri.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	fallout_cpu.jpg 
Views:	229 
Size:	33.8 KB 
ID:	35151  
    MAI BINE RAMINEAM LA KR7A-RAID

  5. #5
    Crazypc Club RheA's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Santa Clara, CA
    Posts
    375

    Default

    Quote Originally Posted by poparamiro View Post
    Si aici se vede inutilitatea quadurilor in jocuri.
    Din linkul lui Gaby reiese la fel de bine faptul ca practic nu ar exista diferenta nici intre GTX 280 SLI si GTX 280 ( http://www.gamespot.com/features/6201155/p-5.html)- sa insemne oare atunci ca SLI in jocuri ar fi la fel de inutil? Probabil ca nu; procesoarele multi-core, SLI, Physix, CUDA, etc sunt utile doar in masura in care programatorii le vor implementa in aplicatii / jocuri; atat quad core cat si SLI ofera potentialul de cai putere care asteapta doar sa fie pusi la treaba in mod corespunzator pt a face diferenta - si stim bine cum se comporta aplicatiile optimizate pt quad core vs dual core si despre ce diferente se vorbeste - nu are sens sa intram in detalii - s-a scris si asa prea mult deja pe subiect.
    Ontopic: Fallout 3 pare sa fie unul din titlurile anului; am jucat si eu putin, cca jumatate de ora si chiar daca pare sa fi pierdut din "feelingul" seriei de odinioara (perspectiva izometrica 3D, cu farmecul ei), compenseaza prin realizare tehnica si grija pt detalii. Merita incercat

  6. #6
    Moderator poparamiro's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Arad
    Posts
    1,825

    Default

    Teoria este una, practica alta - de cit timp sunt aparute quadurile ? cite jocuri sunt optimizate pentru quad ? (cele care chiar se vede ca beneficiaza de pe urma quadcore nu doar se pretind optimizate quad).
    E drept ca dezvoltarea unui joc bun dureaza citiva ani si poti zice ca nu erau quaduri cind a inceput dezvoltarea lor.Eu cred ca producatorii nu sunt interesati de aceasta optimizare si chiar nu vad nici acum prea mult interes din partea lor, deci sa nu ne asteptam nici in viitorul apropiat la asa ceva.
    Sa ne amintim de aparitia placilor grafice cu suport hdr cind Crytek a muncit vreo 3 saptamini (cind altii ziceau ca este nevoie de multa vreme pentru asa ceva) pentru a implementa hdr in far cry cu rezultate grozave, deci nemtii au potential - sunt jocurile/motoarele grafice crytek optimizate quad ?
    Si eu imi doresc sa mearga jocurile (si aplicatiile in general - un winrar mult mai rapid pe quad nu ar strica la nimeni ) mult mai bine pe quad , cred ca oricine doreste salturi in progres cit mai mari, dar cel putin in jocuri situatia nu este prea grozava la ora actuala.
    Pentru cine vrea sa vada un demo tehnologic unde se vede optimizarea quad sa incerce Ice Storm Fighters facut ''de ghiciti cine'' : INTEL
    Last edited by poparamiro; 16-11-2008 at 15:33.
    MAI BINE RAMINEAM LA KR7A-RAID

  7. #7
    Moderator poparamiro's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Arad
    Posts
    1,825
    MAI BINE RAMINEAM LA KR7A-RAID

  8. #8
    Moderator poparamiro's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Arad
    Posts
    1,825
    MAI BINE RAMINEAM LA KR7A-RAID

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •